Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Där och då arrangeras SVC 2024!

Fram med kalendern! 12-15 september 2024 anordnas andra upplagan av Svensk Volleyboll Convention (SVC) - mötesplatsen med fokus på utbildning och utveckling för volley-Sveriges engagerade. Vi ses i Falköping!

Foto: Robert Boman / Volleyball World

Svensk volleyboll växer så det knakar, på både bredden och höjden. Allt fler vill träna och tävla i världens bästa idrott. Svenska Volleybollförbundet arbetar aktivt för att ta vara på och dra nytta av det ökade intresset.

Som ett led i satsningarna etablerades Svensk Volleyboll Convention (SVC) som ny mötesplats under 2023.

Premiärupplagan arrangerades i Falköping 14-17 september förra året och blev en stor succé. Besökare från hela landet samlades för motiverande dagar fyllda av kompetensutbyte och kontaktknytande genom utbildningar, workshops och clinics inom utvalda ämnen.

Sammankomsten tog sikte på att inspirera och erbjuda fördjupade volleykunskaper lika mycket som det skulle vara en chans att träffa likasinnade idrottsfantaster i formella och informella möten. Och gensvaret från rörelsen var starkt, med nära 150 deltagare och hela 537 deltagartillfällen.

SVC är här för att stanna och återvänder till Falköping 2024. Planeringen inför nästa upplaga är i full gång och datumen 12-15 september kan med fördel markeras omgående i alla kalendrar. Nyanställde projektledaren Tony Westman tar stafettpinnen i arbetet med att vidareutveckla mötesplatsen, som även i år arrangeras parallellt med Svenska Supercupen.

den här sidan uppdaterar vi löpande om SVC '24 - detaljerat program presenteras längre fram. Håll utkik på volleyboll.se och i Svensk Volleybolls kanaler på sociala medier!

Har du frågor om Svensk Volleyboll Convention? Kontakta:
Tony Westman, 0707 51 08 35, tony.westman@volleyboll.se

Fler nyheter

Publicerad: 2024-01-04

Senast uppdaterad: 2024-01-04

Visa fler nyheter

Sponsorer