Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Beachvolley-SM

Välkommen till Beachvolley-SM! Sommaren 2023 avgörs SM-veckan återigen på Tylösand. Mästerskapet spelas under åtta dagar och pågår från söndagen 30 juli till söndagen den 6 augusti.

SNABBLÄNKAR

- Spelschema/resultat för varje klass Länk till annan webbplats.
- Streaming på YouTube av Volleykanalen Länk till annan webbplats.

Foto: Mikael Sjödin

KORT OM SM-VECKAN

Beachvolley-SM är den årliga mötesplatsen och högtiden för hela beachrörelsen, som samlas i tusental för en fullspäckad tävlings- och evenemangsvecka där nya mästare koras varje dag i över 30 klasser; bland ungdomar, veteraner och seniorer.

Arrangören BeachTravels skapar fantastisk inramning för både spelare och åskådare. Tylösand, Sveriges bästa sandstrand, fylls med mängder av planer där det spelas från morgon till kväll.

TÄVLINGSKLASSER & ANMÄLAN

Under Beachvolley-SM avgörs varje år omkring 30 tävlingsklasser för ungdomar, seniorer och veteraner. Här ingår även Mixed-tävlingar där tjejer och killar spelar tillsammans. Dessutom arrangeras turneringar i Miniorbeachvolley (ej SM-klassade) för barn.

Info om anmälan, speldatum, incheckning med mera för respektive klass samlas här nedan:

Lag kan endast delta i en tävling samtidigt. Dvs man får inte anmäla sig till en tävling som går måndag-tisdag samt en tävling tisdag-onsdag.

Lag kan endast delta i en tävling samtidigt. Dvs man får inte anmäla sig till en tävling som går måndag-tisdag samt en tävling tisdag-onsdag.

STREAMING

Volleykanalen levererar streaming på YouTube från flera banor, inklusive centercourt.

Sändningarna publiceras här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

ARENA- OCH EVENTOMRÅDET

Här kommer information om arena- och eventområdet att publiceras.

BOENDE

För den som ska övernatta i Tylösand eller Halmstad i samband med SM-veckan är det viktigt och bra att vara ute i god tid med att boka boende. På arrangörens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns listas flera alternativ och erbjudanden!

Sponsorer