Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Beachvolley-SM

Välkommen till Beachvolley-SM! Sommaren 2023 avgörs SM-veckan återigen på Tylösand. Mästerskapet avgörs under åtta dagar och pågår från söndagen 30 juli till söndagen den 6 augusti.

Foto: Mikael Sjödin

KORT OM SM-VECKAN

Beachvolley-SM är den årliga mötesplatsen för hela beachrörelsen, som samlas i tusental för en fullspäckad tävlings- och evenemangsvecka där nya mästare koras varje dag i över 30 klasser; bland ungdomar, veteraner och seniorer.

Arrangören BeachTravels skapar fantastisk inramning för både spelare och åskådare. Sveriges bästa sandstrand fylls av mängder av planer där det spelas från morgon till kväll.

TÄVLINGSKLASSER & ANMÄLAN

Under Beachvolley-SM avgörs varje år omkring 30 tävlingsklasser för ungdomar, seniorer och veteraner. Här ingår även Mixed-tävlingar där tjejer och killar spelar tillsammans. Dessutom arrangeras turneringar i Miniobeachvolley (ej SM-klassade) för barn.

Info om anmälan, speldatum, incheckning med mera för respektive klass samlas här nedan:

Klasserna publiceras här så snart dessa är spikade.

Anmälan till klasserna länkas här så snart dom öppnar

Senior-SM Dam

Senior-SM Herr

Mixed-SM

Anmälan till klasserna länkas här så snart dom öppnar.

VETERAN

Klasserna publiceras här så snart dessa är spikade.

Anmälan till klasserna länkas här så snart dom öppnar

ARENA- OCH EVENTOMRÅDET

Här kommer information om arena- och eventområdet att publiceras.

BOENDE

För den som ska övernatta i Tylösand eller Halmstad i samband med SM-veckan är det viktigt och bra att vara ute i god tid med att boka boende. Om det finns särskilda erbjudanden från arrangören publiceras det nedan.

Sponsorer