Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Föreläsningsserie: Kvinnokroppens idrott hela livet

Utforska kvinnokroppens otroliga potential genom en spännande och viktig föreläsningsserie 2024. Lyssna till ledande forskare och ledare inom ämnet och delta kostnadsfritt på kommande 6 digitala föreläsningar.

Läs mer och anmäl dig här! Pdf, 374.2 kB.

Bakgrundsfoto: Robert Boman

I samarbete med RF/SISU Västra Götaland vill Svenska Volleybollförbundet starkt rekommendera och understryka betydelsen av att förstå och stötta kvinnors deltagande inom idrotten genom hela livet. Vi tror på jämställd idrott och strävar efter att göra volleyboll tillgängligt för alla, oavsett bakgrund eller förutsättningar.

Genom att delta i föreläsningsserien får du tillgång till aktuell forskning om kvinnokroppens unika egenskaper och hur dessa kan optimeras inom idrotten. Du får verktyg, inspiration och kunskap för att skapa en mer inkluderande och utvecklande idrottsmiljö för kvinnor och flickor i er förening.

Vi blickar otåligt framåt mot 2024 års spännande förändringar och förbättringar som väntar inom vår egen utbildningsverksamhet. Till dess det sjösatts vill vi rekommendera er att ta del av RF/SISU:s breda utbud av idrottsöverskridande kompetens och utbildningar Länk till annan webbplats..

Starta, eller fortsätt din egen utveckling som spelare, tränare eller föreningsaktiv redan nu. Var med Svensk Volleyboll på resan och bidra till en ännu mer jämställd och inkluderande volleybollgemenskap.

Fler nyheter

Publicerad: 2024-03-22

Senast uppdaterad: 2024-03-22

Visa fler nyheter

Sponsorer