Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Målet: Långsiktig strategi för Svensk Volleyboll på plats från 2026

Svenska Volleybollförbundet har för avsikt att implementera en långsiktig strategi med start 2026 för att ligga i fas med Riksidrottsförbundets nya strategi som lanseras samma år. Distrikt och medlemsföreningar uppmuntras att delta i processen och kommer inbjudas att engagera sig.

Foto: Robert Boman

Det är mycket som händer inom Svensk Volleyboll och för att ha en tydlig riktning till dess att den långsiktiga strategin är på plats krävs även en tydligare strategisk inriktning för 2024 och 2025. En kortsiktig strategi (som finns att läsa via den här länken) Pdf, 5.8 MB. har därför arbetats fram av kansliet och beslutats av förbundsstyrelsen.

Ambitionen är att denna under 2024 och 2025 ska fungera som tillfällig strategi för ett fördjupat strategiarbete tillsammans med föreningar, distrikt och andra aktörer för att mejsla fram Svensk Volleybolls strategi 2026 och framåt.

– Den tillfälliga strategin ger oss en tydlig riktning för 2024 och 2025. Samtidigt är den ett väldigt bra underlag för att kunna göra en ordentlig strategiprocess inför att kunna implementera en långsiktig strategi från och med 2026. Jag hoppas att många verkligen tar chansen att vara delaktiga i utformandet av den kommande strategin, säger Svenska Volleybollförbundets generalsekreterare Simon Dahl.

Strategiprocessen framåt kommer innebära möjlighet för att distrikt och föreningar att vara delaktiga vid olika tillfällen, både digitalt och fysiskt. Några av dessa tillfällen är i samband med årsmöte, Beachvolley-SM, Svensk Volleyboll Convention och Grand Prix.

Håll utkik på volleyboll.se och i föreningens mejlkorg för mer information framöver!

Fler nyheter

Publicerad: 2024-02-28

Senast uppdaterad: 2024-02-28

Visa fler nyheter

Sponsorer