Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Startfältet för Senior-SM är spikat!

På torsdag inleds årets Senior-SM och på lördag vet vi vilka som blir svenska mästare sommaren 2019. Idag kan vi presentera de lag som gör upp om guldet samt spelschemat till seniorernas gruppspel.

Svensk volleyboll och Beach Travels har tagit över Tylösand strand och öppnar upp för SM i beachvolley på hela 52 banor i en veckas tid. Gruppspelet för Senior-SM för såväl dam som herr inleds som sagt på torsdag och här hittar ni spelschemat för årets gruppspel. Länk till annan webbplats. Slutspelet inleds på fredag och här hittar ni upplägget för det stundande slutspelet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Startfälten till årets Senior-SM hittar ni här Länk till annan webbplats. och värt att notera är att U18-vinnarna i år garanteras en plats även till seniorernas SM-kamp. Därmed får systrarna Andrea och Frida Johansson samt kusinerna Max och Emil Borna göra upp även i seniorklassen efter gårdagens bärgade U18-guld. Länk till annan webbplats. Precis som tidigare så garanteras även vinnarna från Junior-SM en plats i Senior-SM.

Under SM-veckan sänder Volleykanalen flertalet matcher Länk till annan webbplats. från de 52 banorna på Tylösand Strand. Och när Senior-SM ska avgöras sänder Sportkanalen sluttampen med start av semifinalerna som inleds på lördag 09:00. Finalerna beräknas starta 13:15 och i år är det herrarna som inleder medan damerna avslutar.

Praktisk information om parkering, mat med mera hittar ni här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Minior
Miniormästerskapet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ungdom
U15-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U16-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U17-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U18-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U18-SM Mix Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U19-SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Junior-SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Junior-SM Mix Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering!
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senior
U23-SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Senior-SM Dam Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Senior-SM Herr Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Mixed SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering!
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Veteran
Veteran-SM 35+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 40+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 45+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 50+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 55+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 60+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Foto: Robert Boman.

 

Fler nyheter

Publicerad: 2019-07-30

Senast uppdaterad: 2019-07-30

Visa fler nyheter

Sponsorer