Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Expertkommentator som ger upplevelsen

När SVT Play direktsänder två semifinaler och både dam- och herrfinalerna på söndag kommer förre OS-spelaren i beachvolley Simon Dahl, att vara expertkommentator.

- Jag vill förmedla till alla som tittar på svtplay att beachvolley är en kul sport och en livsstil. Många spelare lever med beachvolleyn och har väldigt roligt på planen, säger Simon.

Årets SM är mycket jämn på seniorsidan, vilket bärgar för många spännande matcher.

- Flera spelare har gjort riktigt bra ifrån sig, och på SM kan allt hända med många fler lag som är med jämfört med resten av sommarens Swedish Beach Tour, säger Simon.

Simon Dahl har varit både huvudkommentator och expertkommentator i beachvolleysammanhang tidigare. På OS i Peking jobbade han för finska YLE och kommenterade deras beachvolleysändningar i två veckor. Även TV4 har anlitat honom tidigare.

- Det är så roligt att vara expertkommentator. Jag ges möjlighet att berätta om spelet och förmedla känslan av allt det härliga med beachvolley. Dessutom är det ett perfekt sätt att fortfarande vara med där det händer trots att jag har slutat spela själv, säger Simon Dahl.

Sändningarna inleds på söndag kl 12.00 med två semifinaler. Kl 14.45 startar sändningens andra block med uppsnack inför finalpasset som inleds 15.00.

Se på sändningarna här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2011-07-29

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer