Hoppa till sidans innehåll

beachvolley

Nyheter

Nyhet från Beachvolleylandslagen
2021-05-13
U22-EM i Baden, Österrike, inleddes för svenskarna David Åhman och Jonatan Hellvig med seger över Rumänien, även om första set var långt ifrån perfekt. Men i andra set var det blågult så långt ögat nådde.
 
2021-05-12
Från 1 juni blir det lättnader för idrotten, meddelade regeringen och Folkhälsomyndigheten på en pressträff under onsdagen. Bland annat kommer även vuxna få delta i mindre tävlingar utomhus från och med aktuellt datum.
 
Nyhet från Beachvolleylandslagen
2021-05-12
Back in Baden! David Åhman och Jonatan Hellvig är redo för U22-EM i staden där allt började. Det var i Baden, Österrike, de spelade sin första internationella ungdomstävling för tre år sedan – och vann alla sina matcher.
 
Nyhet från Beachvolleylandslagen
2021-05-08
Mot det unga norska laget, i match om 7:e plats i herrarnas Continental Cup, blev det ny förlust för Sveriges beachvolleyherrar under lördagen. "Tungt att det var så nära igen", säger den svenske spelaren Jakob Wijk Tegenrot.
 
Nyhet från Beachvolleylandslagen
2021-05-07
Historien upprepade sig under fredagens Continental Cup i Madrid. ”Äpplet” och ”Herrmann” vann båda sina inledande matcher mot Tjeckien respektive Finland – men föll sedan på målsnöret i ”Golden Match” mot båda länderna.
 
Nyhet från Beachvolleylandslagen
2021-05-07
Det blev trots allt segersmak i munnen innan äventyret var över för det svenska damlandslaget i beachvolley i Continental Cup, tillika OS-kval. Segern under fredagen kom mot Slovakien efter två tresetare och gav 7:e plats i Baden, Österrike.
 
Nyhet från Beachvolleylandslagen
2021-05-06
Det blir Tjeckien som Sveriges herrar möter under fredagen i inledningsmatchen av Continental Cup i Madrid, Spanien. "Det blir kul. Tuff lottning, men vi har chans", säger Martin Appelgren som är redo för spel ihop med sin partner Alexander Herrmann.
 

OS-KVAL 6-9 MAJ 2021

6-9 maj fortsätter Continental Cup! Sveriges beachvolleydamer spelar i Baden, Österrike, medan herrarna tävlar i Spaniens huvudstad Madrid.

LÄNKAR
Officiell turneringssajt OS-kval Dam
Officiell turneringssajt OS-kval Herr

Säsongskalender

Ungdoms-SM 2013

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info