Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Rösta på Årets Ungdomsledare 2022

Nu är det dags för de skånska klubbarna att rösta fram Årets Ungdomsledare 2022. Skånes Volleybollförbund har utsett tre kandidater som går vidare till omröstningen...

Vem blir Årets Ungdomsledare i Skånes VBF?

Först och främst vill Göran Henrysson, ungdomsansvarig i Skånes Volleybollförbund, tacka för alla fina nomineringar som kommit in. Det har inte varit lätt för distriktet att utse bara tre ungdomsledare som går vidare till sista omgången.

Det är enbart klubbar som är medlemmar i Skånes VBF som kan rösta på Årets Ungdomsledare och varje klubb får lägga max fem röster. Det exakta antalet beror på antalet ungdomsklasser som klubben deltagit i under 2022. Läs mer Öppnas i nytt fönster. om hur omröstningen går till.

Om en klubb har mer än en röst (tävlat i mer än en ungdomsklass), går det bra att rösta på olika kandidater.

Skånes VBF har beslutat att förlänga tiden för omröstningen. Mejla era röster till ungdomsansvarig senast söndagen 7:e maj.

Och de tre kandidaterna är (utan inbördes ordning)...

EVS nominerar Mikael Wyckemans, Malmö VK med motiveringen:

Mikael har en stor del i att MVK har utvecklat sig som klubb och antal spelare har ökat.

Kronan VBK nominerar Maria Waldh, Kronan VBK med följande motivering:

Maria är en engagerad och uppskattad tränare i vår förening. Hon har själv spelat i klubben sedan barnsben (och spelar fortfarande!) och har alltid ställt upp när klubben kallat. Maria har följt våra tjejer födda 2005-2007 från Level 4 upp till division 1 och 2 och är mycket delaktig i de SM-guld som klubben bärgade i ungdomsklasserna under 2022. Hennes engagemang för föreningen är något utöver det vanliga och förutom att hon är spelare och tränare så är hon även vice ordförande sen mer än 10 år tillbaka.

IFK Helsingborg Volley nominerar Peter Bäckström i IFK Helsingborg Volley till året ungdomsledare, med motiveringen nedan:

Peter har sedan han minskat sin egen träning gått över mer till att vara tränare och ledare för killar och tjejer i IFK Helsingborg. Han hjälper till med våra killar U16, damlagen (som mest är ungdomar) och i vår nybörjargrupp. Peter är lugn i sin tränarroll och jag har aldrig sett honom med dåligt humör. Peter har varit flitig på våra teknikutbildningar har anammat nya tekniker på ett bra sett.

Peter är med på läger och matcher som tränare men även som organisatör inför de olika evenemangen i Helsingborg.

För IFK Helsingborg är det guld värt att ha en person som Peter. Han lägger mycket av sin tid på ungdomar kvällar och helger i Harlyckehallen.

Än en gång, stort tack för allas engagemang. Och kom ihåg att visa er uppskattning för alla era ledare, tacka och peppa dem i deras arbete!

Alla nyheter

Nyheter från Svenska Volleybollförbundet

Fler nyheter

Publicerad: 2023-04-25

Senast uppdaterad: 2023-04-26

Visa fler nyheter

Sponsorer