Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Spana in vår nya kalender

Framöver kommer alla aktiviteter i Skånes Volleybollförbunds regi att listas i vår kalender. Här anmäler ni lag och hittar all information om varje tävling.

Planering av tävlingssäsongen

Utbildningar, årsmöten och planeringar av ungdomsverksamhet är andra exempel på vad som kommer finnas i kalendern. För det mesta vill vi att ni anmäler er på respektive sida för kalenderaktiviteten, annars finns det information om hur anmälan ska göras. Anmälan till turneringar sker nu via hemsidan (inte mejl) och sista anmälningsdag är två veckor före turneringen.

Dagens upplägg

De kalenderaktiviteter som är närmast i tiden visas på startsidan skanevolley.se, med en länk till hela kalendern. På kalendersidan visas nuvarande månad med markeringar på de dagar som har en aktivitet. Per default listas bara de kommande aktiviteterna för en månad, de aktiviteter som redan varit är dolda.

Klicka eller tryck på..

  • ..en aktivitet för mer information om den valda aktiviteten.
  • ..ett datum i almanackan för att lista enbart den dagens aktiviteter.
  • ..månaden (till exempel på "Februari") för att lista hela månadens aktiviteter.

Precis som vår hemsida, är också kalendern under utveckling och en del funktionalitet kan komma att ändras. Oavsett om ni upplever att något är konstigt, fel, saknas eller fungerar väldigt bra, tar vi tacksamt emot er feedback per mejl. Utan era synpunkter vet vi inte om hemsidan som finns till för er, fyller sin funktion på ett bra sätt.

Hela kalendern

Fler nyheter

Publicerad: 2023-02-22

Senast uppdaterad: 2023-02-22

Visa fler nyheter

Sponsorer