Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Utbildningar i september och oktober

17 SEP 2022: OBS! Nya datum i oktober! Inomhussäsongens första tränarutbildning arrangerades i Svedala med nöjda deltagare. Kommande utbildningar är planerade till september och oktober.

Grundutbildning för tränare i Svedala

Lördagen den trettonde augusti samlades elva kursdeltagare för en heldagsutbildning i volleyboll. Deltagarna kom från Svedala, Lund, Malmö, Borgen och Karlshamn. Jens Persson från Habo Wolley, som var instruktör, fick bara positiva vitsord vid dagens slut.

De som var på kursen var väldigt nöjda över upplägget på utbildningen. Samtidigt upplevdes det som väldigt mycket information på kort tid. Kanske hade en uppföljande utbildningsdag två till tre månader senare kunnat ingå i upplägget.

Att utbildningen gick innan träningssäsongen börjat upplevdes som positivt.


Foto: Svedala Volley

Kommande utbildningar

Grundkurs Level 4-7

Det finns två inplanerade utbildningar för tränare eller föräldrar i Level 4-6, välj den som passar dig bäst. Du är varmt välkommen även om du inte bestämt dig för att bli tränare, du kanske är mest nyfiken på att lära dig mer om sportens teknik, taktik eller olika träningsupplägg.

Grundkurs Kidsvolley

Denna utbildning är för Level 1-3, vilket också kallas för Kidsvolley. Du får lära dig hur spelet fungerar, de olika nivåerna och hur man lär in momenten. Kursen passar utmärkt för tränare, men också för intresserade föräldrar.

Allmänt om utbildningar

Utbildningarna arrangeras i samarbete med SVBF, Skånes VBF och de skånska klubbarna. De kurser som nämns ovan har Malmö Volley respektive EVS som arrangör. Detta innebär också att Skånes VBF står för deltagaravgiften om en kursdeltagares förening är medlem i Skånes VBF. (Fakturering sker till deltagarens förening om inte annat anges.) Följande sida uppdateras efterhand med nya utbildningar Länk till annan webbplats..

Fler nyheter

Publicerad: 2022-08-22

Senast uppdaterad: 2022-11-13

Visa fler nyheter

Sponsorer