Hoppa till sidans innehåll

volleyboll

Nyheter

2017-05-22
Onsdagen den 24 maj kliver herrlandslaget in i VM-kvalet i Tjeckien. Där och då står Spanien för motståndet. Volleyboll.se har tagit ett snack med förbundskapten Johan Isacsson inför veckans bravader.
 
2017-05-20
Damlandslagets landskampsturné i Skåne är över. Tre förluster på tre matcher mot Finland blev resultatet. Men mycket är vunnet. Nu väntar träningsläger och landskamper i Schweiz!
 
2017-05-19
Sverige och Finland gjorde upp för andra kvällen i följd. Och vilken dramatik det bjöds på i Forum Örkelljunga. Efter en stentuff femsetare fick ett Sverige med fyra (!) tonåringar i startsexan se sig besegrade. Men oj, de skakade favoriten rejält!
 
2017-05-18
Det var dukat för fest i Ängelholm. Volleybolldamerna tog sig an Finland och EVS-fostrade Isabelle Haak gjorde sitt första framträdande på svensk mark sedan supersäsongen i Frankrike. Gästerna såg dock till att tysta hemmapubliken via 3-1.
 
2017-05-18
I dag, torsdag, inleder damlandslaget sin landskampsturné i Skåne. Finland står för motståndet. Den som inte har möjlighet att följa matchen på plats klickar med fördel in på Volleykanalen, som sänder samtliga landskamper den här veckan.
 
2017-05-16
Vi har en fullspäckad landslagsvecka framför oss. Damlandslaget beger sig ut på en Skåneturné och spelar tre landskamper på tre dagar mot Finland. Säkra din biljetter nu!

Landslag

HEJA SVERIGE!

Landslagsperioden är här!

Under maj spelar seniorlandslagen i volleyboll massvis med landskamper, varav fem på hemmaplan. Klicka här för att se när och var:
Landslagsprogram - damer
Landslagsprogram - herrar

Under juni månad deltar damlandslaget i European League för första gången någonsin. Detsamma gäller herrlandslaget, som också spelar VM-kval i slutet av maj.

Elitserien 2016/17

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

SOCIALA MEDIER

facebook_ramlinje

VI STÖDER:

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-640 30 50
E-post: This is a mailto link

Se all info