Hoppa till sidans innehåll

beachvolley

Nyheter

2018-01-04
I onsdags klev Thurintvillingarna in i kvalet till Dela Beach Open i Haag, Nederländerna. Och resultatet kan inte beskrivas som något annat än en succé. Efter två raka segrar är duon nu inne i den fyrstjärniga Världstourtävlingens Main draw.
 
2017-12-14
Svensk volleybolls medlemsföreningar och spelare har röstat fram Sigrid Simonsson (Göteborg BC) och Jakob Wijk Tegenrot (Malmö BC) till utmärkelsen Årets spelare på dam- respektive herrsidan.
 
2017-12-13
Röstberättigade spelare och Svensk volleybolls medlemsföreningar har sagt sitt. Syskonen Fanny och David Åhman är Årets genombrott inom svensk beachvolley. Volleyboll.se har tagit sig ett snack med de hyllade tu.
 
2017-11-28
Arbetet inför 2018 års upplaga av Beachvolley-SM fortsätter. Nu kan Svensk volleyboll och arrangören BeachTravels presentera den nya, officiella mästerskapslogotypen.
 
2017-11-24
Röstberättigade medlemsföreningar och spelare kan nu börja rösta fram sina favoriter till de prestigefulla utmärkelserna Årets spelare och Årets genombrott i beachvolley-Sverige.
 
2017-11-22
Den internationella tävlingssäsongen 2018 närmar sig och anmälan till de första FIVB- och CEV-tävlingarna är inom kort.
 
2017-11-22
I dag servar världstourtävlingen FIVB Sydney 2-Star Open igång. Ett svenskt herrlag är på plats med siktet inställt att avsluta en lång säsong på bästa sätt.

BEACHVOLLEY-SM 2018

Sedan tidigare står klart att SM-veckan flyttar till Tylösand, där mästerskapet ska avgöras fem år framöver som en del av SummerSmash Festival. 2018 års upplaga av Beachvolley-SM går av stapeln vecka 31, från måndagen den 30 juli till söndagen den 5 augusti.

Beachvolley-SM växer. Antalet tävlingsklasser utökas till 28. Vi välkomnar U23, Ungdoms-mixed (U18) och Junior-mixed (U20) in på det redan fullspäckade programmet.

Preliminära speldagar Beach-SM 2018 hittar du här

Mer information om de olika boendena finns här!

För att se information såsom kostnad sista anmälan m.m så kommer ni att kunna hittar det via säsongskalendern och varje enskild tävling och de kommer att läggas upp under maj månad.

Miniorbeachvolley

Miniorbeachvolley är en ny tävlingsklass som från årsskiftet ersätter tidigare Tremannabeachvolley.

Miniorreglerna liknar i mångt och mycket de som i dag gäller för Tremanna, men skiljer sig samtidigt avsevärt på en särskild punkt. I Miniorbeachvolley ska laget ställa upp med två spelare på planen. Ett Miniorlag får - precis som i Tremanna - bestå av tre spelare, skillnaden ligger i att en av dem agerar avbytare som roterar in när laget vinner serverätten.

Mer information om Miniorbeachvolley finns här!

Säsongskalender

Ungdoms-SM 2013

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

SOCIALA MEDIER

facebook_ramlinje

VI STÖDER:

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-640 30 50
E-post: This is a mailto link

Se all info