Hoppa till sidans innehåll

Damer Division 1


Upplägg för Damer Division 1

Den minskning av antalet lag till 10 per serie skjuts fram ett år. Samma upplägg som var planerad för 2019/20 knuffas till 2020/21. Vilket inkluderar såväl upplägget för de båda serierna samt för upp- och nedflyttning mellan Division 1 och 2. Likaså blir upplägget för de Division 1 lag som avser att kvala till Elitserien detsamma som det skulle ha varit denna säsong.

De 24 lagen har delats in i två serier, Norra och Södra. Serierna startar sista helgen i september och avslutas helgen 21-22 mars. Kvalen kommer sedan att starta helgen därefter och ta så många helger i anspråk som behövs för genomförandet av dessa kval.

Den Norra serien innehåller två norrlandslag, Norsjö och Stöcke. Dessa är schemalagda för att spela dubbel borta och när deras hemmamatcher är synkade på så sätt att ett lag åker norrut och möter båda lagen vid en och samma helg. Dessa anpassningar gör att flödet av hemma- resopektive bortamatcher blir lidande. De flesta lag har flera matcher i rad antingen hemma eller borta. 

Allmänt inför bokning av matchtider och annat finns publicerat på respektive serie

 

Uppdaterad: 02 JUN 2020 14:28 Skribent: Svensk Volleyboll
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info