Hoppa till sidans innehåll

Grafisk profil


Alla lag profilerar sig med föreningens logotyp. Alla elitserieföreningar har även den gemensamma nämnaren Elitserien, som är viktig att spegla i all kommunikation. Vår omvärldska se att vi tillhör en gemensam helhet och därigenom känna igen oss.

Svensk volleybolls logotyp finns i två utföranden. Blå respektive vit platta. Logotypen ska ha ett friområde omkring sig och inte ligga tillsammans med andra bildelement. I första hand används den stående logotypen, i andra hand den liggande. Logotyp med blå platta används på ljusa bakgrunder, logotyp på vit platta används på mörka bakgrunder.

Alla elitserieföreningar har logotyperna i webb- och tryckformat. Om din förening saknar någon av ovanstående logotyper eller banner är ni välkomna att kontakta oss.

MATCHARENAN
Alla elitserielag får två beachflaggor för inomhusbruk till låns. Dessa ska ställas upp i hallen före match och exponeras väl. Placeringen är valfri. Beachflaggorna är gjorda för inomhusbruk och är svarta med Elitseriens grafiska utseende. Om ett lag som spelat Elitserien inte spelar kommande säsong ska flaggorna returneras till förbundet. Har du frågor om exponering och material?

Föreningen kan komplettera med ytterligare material med Svensk volleybolls logotyp på till självkostnadspris.

LOGOTYPEN PÅ MATCHDRÄKTERNA
På alla lags matchtröjor ska Svensk volleybolls logotyp vara med. Förbundet står för transfertryck som föreningen beställer och ansvarar för att trycka. Placering och annan information om logotypen på matchtröjorna finns under kapitlet Matchdräkter.

TRYCKT MATERIAL
När föreningen gör matchprogram, trycker upp affischer o.dyl. ska tillhörigheten till Svensk volleyboll synas. Elitseriebannern används och om föreningen vill kan även Svensk volleybolls logotyp vara med.

FÖRENINGENS HEMSIDA
Elitseriebannern ska exponeras på föreningens hemsida. Där kan med fördel länk läggas till elitseriesidorna på volleyboll.se så att föreningens hemsidesbesökare får resultat, tabeller, livescore osv. Det är inte tillåtet att göra egna varianter av bannern.

EXPONERING PÅ volleyboll.se
Under elitseriesidorna finns allt som den inbitne sportfanatikern önskar sig i form av tabeller, lagpresentationer, statstik om varje spelare i varje match till många olika poängligor.

Föreningen levererar det material som förbundet efterfrågar. Om förändringar sker i laget, med justerade laguppställningar osv. meddelar föreningen dessa till förbundet.

 

Uppdaterad: 09 MAJ 2019 07:01 Skribent: Svensk volleyboll
Epost: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info