Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Se Elitseriens premiäromgång med fria testsändningar

Helgen 26-27 september dundrar elitseriesäsongen 2020/21 igång med tio actionfyllda matcher, som livestreamas på test, fritt på Serieportalen!

Tidigare under veckan kunde vi gå ut med den glada nyheten att en bred streaminglösning tecknats för Elitserien Länk till annan webbplats., vilket gör att det från och med säsongen 2020/21 kommer visas elitseriematcher via pay-per-view (PPV), samlat på Serieportalen. Länk till annan webbplats.

Streaminglösningen rullas ut successivt under hösten. Uppstart sker i september/oktober med testsändningar vilket gör att matchutbudet kan variera från vecka till vecka fram till dess att allt är på plats.

Förhoppningen är att redan under premiärhelgen kunna teststreama så många som möjligt av de totalt tio matcherna, fritt för alla att se via Serieportalen! Länk till annan webbplats.

Testsändningarna görs för att kalibrera, finjustera och prova tekniken för streaminglösningen – allt för att vi så snart som möjligt ska kunna erbjuda både nyfrälsta och redan inbitna volleybollfantaster möjligheten att följa alla elitseriematcher via PPV varje omgång.

Du som tittare kan bidra till den fortsatta utvecklingen. Skapa ett kostnadsfritt streamingkonto Länk till annan webbplats. och titta på en, flera eller alla helgens sändningar. Hör sedan gärna av dig till info@volleyboll.se med feedback.

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

FRÅGOR & SVAR

Hur skapar jag ett streamingkonto?
1. Klicka in på Serieportalens streamingsida. Länk till annan webbplats.
2. Välj och klicka på den match/stream du vill se.
3. Välj fliken ”Sign Up”, fyll i uppgifterna och registrera ditt konto.
4. Klart! Nu är du redo att titta på premiärhelgens matcher. Streamen sätts igång tidigast cirka 15 minuter innan matchstart. Spara dina inloggningsuppgifter på ett säkert sätt.

Kostar det att registrera ett streamingkonto, och vad får jag tillgång till?
Det kostar inget att registrera sig. Under premiärhelgen ger kontot dig tillgång till alla testsändningar. När streaminglösningen senare i höst är på plats i sin helhet kommer matcherna sändas som pay-per-view (PPV). Om du där och då vill få tillgång till PPV-sändningarna kommer du behöva komplettera med dina betalningsuppgifter för att kunna genomföra ett köp.

Jag har registrerat ett konto, hur tittar jag på en stream?
1. Klicka in på Serieportalens streamingsida. Länk till annan webbplats.
2. Välj och klicka på den match/stream du vill se och logga in (om du inte redan är inloggad).
3. Streamen sätts igång cirka 15 minuter innan matchstart.

Matchen har startat, men streamen fungerar inte?
Fram till att sändningen startar visas textmeddelandet ”Currently, there’s no stream available for this fixture”. Ingen sändning? Då kan det vara så att sändningen inte är tillgänglig. Helgens sändningar genomförs på test och utan garantier om att alla blir av, även om så är målet. Streaminglösningen är i en uppstartsfas och vi ber därför om överseende med eventuella problem.

Jag har skapat ett streamingkonto, hur hanterar jag min prenumeration och mina inloggningsuppgifter?
1. Välj och klicka på valfri stream som ligger planerad på Serieportalens streamingsida.
2. Logga in med dina kontouppgifter.
3. När du loggat in, klicka på symbolen längst ned till höger på sidan för att hantera ditt streamingkonto.

Fler nyheter

Publicerad: 2020-09-26

Senast uppdaterad: 2020-09-26

Visa fler nyheter

Sponsorer