Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Säsongsavslut för de öppna träningarna

Under inomhussäsongen har Svensk volleyboll arrangerat öppna och kostnadsfria volleybollträningar på flera olika platser runt om i Stockholm. När säsongen går mot sitt slut gör även de öppna träningarna så – men vi hoppas att vi ses nästa säsong!

Sedan hösten 2016 har Svensk volleyboll arrangerat öppna träningar med målet att slussa in deltagarna i ordinarie föreningsverksamhet eller att hjälpa dem bilda nya lag och föreningar i de fall det är ett bättre alternativ.

Denna säsong har det arrangerats träningstillfällen fyra dagar i veckan runt om i Stockholm. Facebooksidan Volleyboll i Stockholm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. samlar info kring träningstillfällena och är bra att följa om man är sugen på att spela. I och med måndagskvällens träning är denna säsong dock över för denna gång.

Då det inte arrangeras en uppstyrd beachvolleyträning under sommaren hoppas vi att vi ses nästa säsong istället, håll koll på volleyboll.se när det börjar bli dags för en ny säsong och Facebooksidan Volleyboll i Stockholm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för mer info!

Fler nyheter

Publicerad: 2019-05-27

Senast uppdaterad: 2019-05-27

Visa fler nyheter

Sponsorer