Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Inspirationskvällen nytt tillskott till GP-helgen

Mötesplatsen och turneringshelgen Grand Prix, som arrangeras 19-20 januari i Uppsala, fortsätter växa. Vi är glada och stolta att kunna presentera Inspirationskvällen.

Lördagen 19 januari bjuder vi in till en helkväll på Scandic Nord där vi äter middag och låter oss inspireras av tre inbjudna föreläsare som delar med sig av kunskap och erfarenheter inom sina expertområden.

Inspirationskvällen riktar sig i första hand till ledare och tränare, men alla som på något sätt är aktiva inom en volleybollförening är välkomna. Målet är att deltagarna ska få ny kunskap och nya erfarenheter som de kan ta med sig hem till sina föreningar för att utveckla såväl individer och lag som föreningsverksamheten i sin helhet.

– Med Inspirationskvällen blir GP som mötesplats ännu större – den breddar utbudet av upplevelser. Här kan man både spela, se och lära volleyboll, säger Jakob Birgersson, projektledare på Svenska Volleyevent AB (Sveab).

Föreläsare som inspirerar

Tre föreläsare är på plats och delar med sig av sina tankar:
– Johanna Ojala, sport-TV-profil och Kristallen-vinnare.
– Lauri Hakala, Årets tränare i Elitserien 2017/18.
– Jörgen Sandberg, träningsrådgivare på Sveriges Olympiska Kommitté.

Vi har en stark trio som kommer leda oss genom kvällen. Lauri Hakala står för den mest volleybollspecifika delen. Johanna Ojala kommer prata om ledarskap och beröra bland annat individen kontra laget. Vi avslutar med Jörgen Sandberg som kommer beskriva hur SOK jobbar med damlandslaget och deras fysprogram som är applicerbart på både ungdomar och elitspelare.

Friplatser till föreningshjältar

Samtliga av Svensk volleybolls medlemsföreningar erbjuds två friplatser till Inspirationskvällen till ett totalt värde av 990 kr (495 kr/person).

– Det här är ett sätt för oss att visa uppskattning för alla de ideella volleybolltimmar som tusentals föreningsaktiva lägger i idrottshallar runt om i Sverige. Vi hoppas att så många föreningar som möjligt tar chansen och närvarar, säger Jakob Birgersson.

Föreningar som vill närvara med fler ledare/tränare är varmt välkomna att göra det. Det samma gäller allmänt volleybollintresserade som vill vara en del av helkvällen. En biljett till Inspirationskvällen med tillhörande middag kostar 495 kr. Anmälan sker via den här sidan Länk till annan webbplats.! Det gäller såväl betalande som tränare/ledare som fått friplatser godkända av sina föreningar.

Ett tips är att vara ute i god tid då vi räknar med att det begränsade antalet platser kommer gå åt snabbt. Sista anmälningsdag är måndagen den 17 december, kl. 12:00.

Varmt välkomna till Inspirationskvällen!

Fler nyheter

Publicerad: 2018-11-20

Senast uppdaterad: 2018-11-20

Visa fler nyheter

Sponsorer