Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Tävlingsbestämmelser volleyboll - remissrunda 2

Översynen av volleybollens tävlingsbestämmelser fortsätter. Du och din förening kan vara med och påverka!

Tävlingsbestämmelserna revideras varje år och nu är det alltså dags för volleybollens bestämmelser för säsongen 2018/19 att processas fram. Svensk volleybolls föreningar välkomnas att engagera sig i arbetet, som sker via dubbla remissförfaranden där rörelsen har möjlighet att tycka till och påverka.

Fram till den 6 februari hade Svensk volleybolls medlemsföreningar möjlighet att inkomma med förändringsförslag till Tävlingsledningen (TL). TL

 sammanställde de inkomna förslagen samt arbetade fram förändringar som nu varit ute hos medlemsföreningarna på den första av sammanlagt två remissrundor.

TL har sammanställt föreningarnas yttranden. Alltsammans skickas härmed ut på en andra remissrunda till medlemsföreningarna. Allt finns inskrivet 

i det här dokumentet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Nya adderingar och beskrivningar är understrukna, medan gamla är överstrukna.

Transparens

Nu när remissrunda 2 går ut ligger bollen återigen hos volleyboll-Sverige, som fram till den 16 mars kan vara med och tycka till om de föreslagna förändringarna.

Yttranden som inkommer gällande Remiss 1 och 2 publiceras på den här sidan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., i strävan efter största möjliga transparens. 

Tidplan
6 februari: Deadline för förändringsförslag från föreningar.
9 februari: Remiss 1 skickas ut.
2 mars: Deadline för remissvar.
6 mars: Remiss 2 går ut.
16 mars: Deadline för remissvar.
27 mars: Beslut av förbundsstyrelsen.
29 mars: De nya tävlingsbestämmelserna publiceras.

Tävlingsbestämmelserna för volleybollsäsongen 2017/18 finns tillgängliga här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2018-03-06

Senast uppdaterad: 2018-03-06

Visa fler nyheter

Sponsorer