Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Livescore i alla serier från säsongen 2018/19

Livescore från alla Division 1-, 2- och 3-matcher? Från och med volleybollsäsongen 2018/19 blir det verklighet, tack vare Escoresheet!

Escoresheet ersätter dagens sätt att föra matchprotokoll under volleybollmatcher. Bort med pappret och pennan. Bort med kuvert och frimärken. Med Escoresheet blir allt digitalt. Resultat rapporteras istället live, boll för boll.

- Escoresheet är ett digitalt matchprotokoll som är både lättare att lära sig och roligare att föra. På köpet får man dessutom livescore, precis som i Elitserien, säger Paul Engström, tävlingsledare och föreningsutvecklare på Svensk volleyboll.

Escoresheet introducerades i Elitserien säsongen 2013/14. Införandet blev en succé. I dag kan man följa alla elitseriematcher, hela säsongen, via livescore. Och nu har det alltså blivit dags för resterande divisioner att följa efter.

Säsongen 2018/19 ska alla lag i Svensk volleybolls seriesystem vara igång med Escoresheet. För de som redan nu vill leverera livescore och digitala matchprotokoll från sina matcher finns möjlighet att köra igång direkt. Jomala, Lidingö, Ystad och KFUM Örebro är bara några av de föreningar utanför Elitserieklubbarna som tagit klivet och börjat använda det nya systemet.

Allt man behöver för att komma igång är en dator med internetuppkoppling.

Vill du och din förening komma igång med Escoresheet? Kontakta då Svensk volleybolls tävlingsledning via tl@volleyboll.se. Vi förser er då med programvara, inloggningsuppgifter och annan nyttig info. Vi hörs!


Fler nyheter

Publicerad: 2018-02-01

Senast uppdaterad: 2018-02-01

Visa fler nyheter

Sponsorer