Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Rebecka Lazic tar över Instagram

Svensk Volleybolls Instagram är inne på sin sista utlandsvecka innan det är dags att återvända till kalla Sverige. Rebecka Lazic, just nu i Italien och Neruda Volley kommer att guida oss genom veckan.

Vad kan vi se fram mot under veckan?

 - En vecka med två viktiga matcher och hur vi förbereder oss inför dem. Mycket träning, gym, nutrition och resor. Ni ska få följa med mig på en hemma match och en borta match. Men även få lära känna lite spelare från mitt lag och hur det är att leva och spela här i Bolzano Italien.

Hur är nivån på ligan jämfört med Elitserien?

 - Ligan går inte att jämföra med den Svenska, det är en helt annan nivå på volleyboll. Den Italienska A1 ligan är i år en av de bästa ligorna i världen. Många stora spelare och starka lag.

Hur har din egen insats varit hittills?

 - Jag kom hit som en av yngsta spelarna och förväntade mig inte allt för mycket speltid med tanke på hur bra ligan är i år. Men är nöjd med den utveckling jag gjort och ser fram emot mer speltimmar nu i andra halvan av säsongen!

Vad är det bästa med Italien?

 - Att Volleybollen är sportens höjdpunkt här i Italien. Massor med åskådare och alla matcher går på TV. Även många vackra ställen att se. Milano, Verona, Rom, Firenze osv..Mycket vackert land!

Vad saknar du från Sverige?

 - Familj, vänner, en del matvanor och framför allt livsstandarden vi har där hemma i Sverige.

Här kan du följa Rebecka under veckan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2016-02-23

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer