Hoppa till sidans innehåll
Foto: JOHAN L…F

Publikinfo inför EM-kvalfesten i Stockholm

09 JAN 2019 08:00
Idag, onsdag, spelas dubbla EM-kvalmatcher i Stockholm och det väntas komma mycket publik till Eriksdalshallen. Här följer viktig publikinformation inför volleybollfesten!
  • Skapad: 09 JAN 2019 08:00

MATCHERNA
17.00: Sverige (h) vs Azerbajdzjan
20.00: Sverige (d) vs Tjeckien
öp biljett nu och se två EM-kvalmatcher till priset av en!

BILJETTFÖRSÄLJNING
Biljetter säljs på plats i entrén. Den som vill undvika köer säkrar med fördel förköpsbiljetter via Tickster.com. Vuxen (18+) 150 kr, barn/ungdom (4-17 år) 65 kr, barn 0-3 går in gratis (biljett bokas kostnadsfritt via Tickster). En biljett ger entré till båda matcherna.

HITTA TILL ERIKSDALSHALLEN
Eriksdalshallen är belägen på Ringvägen 70 (118 63 STOCKHOLM) på Södermalm. Det enklaste sättet att ta sig dit är att åka kollektivtrafik till Skanstull. Hit går såväl bussar som tunnelbanans gröna linjer. Eriksdalshallen är sedan en kort promenad om 600 meter från Skanstull. Planera din resa med hjälp av SL:s hemsida!

PARKERING
Vi rekommenderar att besökare inte tar bilen till Eriksdalshallen då tillgången till parkeringsplatser är begränsad. Den som behöver ta bilen har kommunala parkeringsplatser att tillgå längs Ringvägen samt parallella gator. Q-Park har i sin tur tre parkeringshus som ligger på rimligt gångavstånd från hallen. Se den här länken!

Skribent: Svensk volleyboll
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info