Hoppa till sidans innehåll

Sikte mot OS 2024

27 APR 2018 18:39
Med hjälp av SOK tar damlandslaget i volleyboll sikte mot OS i Paris 2024. Satsningen offentliggjordes under stort pressuppbåd hos Sveriges olympiska kommitté under fredagen.
  • Uppdaterad: 27 APR 2018 18:40

- Det känns oerhört positivt att SOK kliver in och satsar på vårt damlandslag. Den unga talangfulla truppen, med Isabelle Haak i spetsen, har stor potential och det ska bli intressant att följa deras resa de kommande åren, säger landslagsansvarige Ismo Peltoarvo.

Svensk volleyboll ska vara slagkraftig och fysiskt starkare till OS i Paris 2024. Det är målet när SOK gör en ny satsning på sporten, med fokus på damlandslaget. Den 18-åriga supertalangen Isabelle Haak som har satt Svensk volleyboll på den internationella kartan på senare år, närvarade tillsammans med bland andra landslagschef Ismo Peltoarvo och förbundskapten Guillermo Gallardo på fredagens presskonferens.

- SOK:s medverkan hjälper spelarna att satsa på landslagsvolleybollen och sin egen utveckling fullt ut. Laget har en lång väg att vandra, så det är ett stort och tufft men också spännande och utvecklande jobb varje individ har framför sig, fortsätter Peltoarvo.

- Det känns jätteroligt att SOK gör en satsning i det här läget. Jag tror det kommer ha stor betydelse att SOK, som tänker långsiktigt, finns med oss på den här resan, säger Isabelle Haak. 

Första chansen att få se det lovande landslaget på hemmaplan är i Forum Örkelljunga den 19 maj då även herrlandslaget spelar samma dag. Köp dina biljetter till båda landskamperna här!

 NYTTIGA LÄNKAR
Volleybollandslagens hemsida 
Matcher våren/sommaren 2018
Damtruppen
Landslagsprogram dam

Skribent: Svensk volleyboll

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info