Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman / CEV

Haak och Lindberg donerar prispengar

26 MAJ 2021 13:11
Svenska Volleybollförbundets samarbetspartner Svenska Spel har utsett bästa spelare i volleybollandslagen i EM-kvalet. Spelarna mottar Hejapriset om 5 000 kronor vardera att donera till valfri volleybollklubbs verksamhet.
  • Skapad: 26 MAJ 2021 13:11

I damlandslaget är Turkietproffset Isabelle Haak mottagare av Hejapriset:
– Jag började min karriär i Engelholms VS och det var fantastiskt lärorikt. En kul miljö och många duktiga tränare och spelare. EVS har jättestor ungdomsverksamhet, det är verkligen kul att se så många unga spela volleyboll. Klubben är den perfekta platsen att lära sig spela på och även se och lära sig från elitlaget. Elitlaget har varit i toppen i många år nu vilket är så kul att se,

I herrlandslaget utses Bundesligaspelaren Viktor Lindberg till vinnare av Hejapriset:
– Jättekul att bli utsedd till herrlandslagets bästa spelare! Jag tycker att min hemmaklubb Vingåker ska få de 5000 kronorna. Jag har VVK att tacka för mycket av min framgång, det var där allt startade för mig. Jag hoppas att pengarna kan främja föreningens fortsatta arbete med att vara en stark klubb inom svensk volleyboll

Hejapriset är en del av projektet Tillsammans för fler i rörelse som drivs gemensamt av Svenska Spel, Riksidrottsförbundet och specialidrottsförbunden, med målet att sänka trösklarna för att fler ska komma i rörelse genom idrotten.

Martin Kihlström, nationell förbundschef på Svenska Volleybollförbundet:
– Väldigt uppskattat och roligt med Hejapriset och att det även ger en förening extra draghjälp till verksamheten, speciellt i dessa utmanande tider. Priset innebär viktiga pengar till föreningar som sätter sin omgivning i rörelse och som bidrar med mycket positivt lokalt i samhället.

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info