Hoppa till sidans innehåll

Utbilda dig


Vill du delta i någon av våra utbildningar? I vår utbildningskalender, i vänstermarginalen, finns inplanerade utbildningar och anmälningsformulär.

Utbud av utbildningar

Tränarkurser

Grundkurs Kidsvolley level 1-3
Det här är en kurs som riktar sig till ledare som vill lära sig grunderna i den populära spelformen kidsvolley. Kursen omfattar 6 timmar och innehåller övningar för att lära sig kidsvolley, de olika nivåerna i kidsvolley,stegring i träningen och ledarskap.
Deltagaravgift 600 kr.

Grundkurs volleyboll level 4-7
Kursen riktar sig till dig som tränar eller funderar på att träna barn och ungdomar främst mellan 9-14 år. Kursen omfattar 8 timmar och innehåller teknik, taktik, träningsmetodik och genomgång av level 4-7.
Deltagaravgift 800 kr.

Grundkurs volleyboll
Det här är en grundkurs i volleyboll som riktar sig till dig som tränar unga spelare, eller är nyfiken på att ta på dig det roliga uppdraget som ungdomstränare. Fungerar även mycket bra för dig som tränar seniorlag.
Kursen omfattar 8 timmar och innhåller teknik, taktik,träningsmetodik och gameplan.
Deltagaravgift 800 kr.

Temakurser
För dig som vill fördjupa dig inom ett eller flera områden i någon av våra spelformer finns olika möjligheter i form av temakurser på 4 timmar eller mer. Kurserna kan handla om ett eller flera områden som t ex passare, liberorollen, träningsmetodik, fler lekar&övningar i kidsvolley etc.
Deltagaravgift 400 kr eller mer beroende på kursens omfattaning. Avgiften anges i respektive kursinbjudan.

Grundkurs beachvolley, steg 1
Det här är kursen för dig som vill lära dig grunderna i att träna ungdomar eller seniorer i beachvolley. Kursen omfattar 11 timmar och innehåller teknik, taktik och träningsmetodik.
Deltagaravgift 1 100 kr.

Fördjupningskurs beachvolley, steg 2 
Det här är kursen för dig som har en hel del erfarenhet och nu vill lära dig mer om att träna och utveckla spelare i beachvolley. Kursen omfattar 19 timmar (2 dagar) och innehåller bl a teknik, taktik och träningsmetodik.
Deltagaravgift 1 900 kr.

Deltagaravgifter

Avgiften på Svenska Volleybollförbundets utbildningar är satt till 100 kr per utbildningstimme (45 min) och de faktureras av Svenska Volleybollförbundet.

Domarkurser volleyboll

Ett nytt sätt att utbilda volleybolldomare tas fram och tills dess att det är kommunicerat är det bästa att vid intresse kontakta This is a mailto link

Domarkurser beachvolley

Distriktsdomare beachvolley 15 timmar - 1 500 kr

Kontakt
This is a mailto link

Uppdaterad: 14 JUN 2018 10:26 Skribent: Svensk Volleyboll

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info