Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


En vecka återstår tills åtta lag gör upp om den första titeln i Svensk Volleyboll 2021 – Grand Prix. På grund av rådande pandemi vidtas flera åtgärder för att minska risken för smittspridning under årets evenemang.
 
 
Volleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför trettonhelgens elitserieomgång!
 
Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför helgens elitserieomgång!
 
Europacupäventyret är över för Sollentunas herrar. Det står klart efter en 0-3-förlust i åttondelsfinalen mot AS Cannes VB under tisdag eftermiddag.
 
På tisdag radar Sollentuna VK upp för en historisk match på en av europeisk volleybolls stora klubblagsscener; CEV Challenge Cup. I den stundande åttondelsfinaldrabbningen står franska AS Cannes VB på andra sidan nät.
 
Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför helgens elitserieomgång!
 
2021 års upplaga av Grand Prix avgörs i Fyrishov, Uppsala, helgen 23-24 januari. I dag kan vi presentera lagen som kvalificerat sig!
 
Nyhet från Volleybollandslagen

EM-kvalet skjuts upp till maj 2021

(2020-12-05 08:33)
Europeiska Volleybollförbundet (CEV) meddelade under fredagen att stora delar av EM-kvalet i volleyboll som skulle avgjorts i januari 2021 skjuts upp till maj samma år till följd av pandemiutvecklingen i Europa.
 
Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför helgens elitserieomgång!
 
Svenska Volleybollförbundet presenterar i dag ramarna för ett nytt serieupplägg med målet att säsongen 2020/21 ska kunna färdigspelas.
 
Tävlingsbestämmelserna revideras varje år och nu är det alltså dags igen. Medlemsföreningarna välkomnas att engagera sig i arbetsprocessen.
 
Det så kallade Grand Prix-strecket, som dras när halva Elitseriens grundserie är spelad och som samtidigt avgör vilka lag som kvalificerar sig för Grand Prix, flyttas fram till helgen 19-20 december.
 
Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport men länkar till livesändningar och livescore inför helgens elitserieomgång.
 
Här följer en kort uppdatering om det pågående arbetet med att ta fram ett nytt upplägg för förbundsserierna, som pausats till följd av pågående pandemi och de skärpta råd som omöjliggör spel.
 
123

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: info@volleyboll.se

Se all info