Hoppa till sidans innehåll

Börja spela


Visste du att volleyboll är en av världens största bollsporter? I Sverige finns ungefär 200 föreningar som erbjuder volleyboll och beachvolley.

Letar du efter en förening nära dig? Kolla in vår karta under rubriken hitta förening.

Hittar du inte en förening eller har frågor? Varmt välkommern att kontakta This is a mailto link

För barn och ungdomar finns fler spelformer.

Kidsvolley  - 6-9 år

För de allra minsta barnen finns Kidsvolley som spelas både utomhus och inomhus.  – en form av volleyboll som är enkel och framförallt rolig att spela. Kidsvolley spelas på olika nivåer beroende på hur långt barnen har kommit i träning och utveckling. Låt dig inspireras av kidsvolley på våra barn- och ungdomssidor.

Volleyboll - fyrmanna 10-14 år

De lite äldre barnen spelar fyrmanna, som passar bra även för andra åldrar och är perfekt som nybörjar och motionsspel. Här spelar du med studs. Hur går spelet till? Läs mer på våra barn- och ungdomssidor.

Beachvolley- Miniorbeachvolley

Det finns två nivåer, Level 4 och level 5. Miniorbeachvolley spelas mellan 10-14 år och det är kunskap snarare än ålder som styr när en spelare tar klivet från en nivå till en annan.

Juniorer och seniorer

Volleyboll beachvolley kan spelas på alla nivåer även av vuxna. De allra bästa är med i Elitserien i volleyboll eller spelar på Swedish Beach Tour utomhus. Andra bildar lag för att hålla igång och motionera med sina vänner. Opentävlingar i beachvolley finns för att tex. kompislag ska få möjlighet att tävla.

Uppdaterad: 04 APR 2013 17:05 Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info