Hoppa till sidans innehåll

volleyboll

Nyheter

Nyhet från Volleybollandslagen
2021-05-13
Sveriges volleybollherrar kliver in i den andra och sista EM-kvalhelgen, som avgörs i Apeldoorn, Nederländerna, med siktet inställt på att fortsätta bygga på den uppåtgående trenden och med en förhoppning om att nå andraplatsen i gruppen.
 
Nyhet från Volleybollandslagen
2021-05-13
Sveriges volleybolldamer har bästa möjliga utgångsläge när EM-kvalet fortsätter i Tblisi, Georgien, med start på fredag. Häng med när volleyboll.se går igenom förutsättningarna inför den inledande returen mot gruppfavoriten Ukraina!
 
Nyhet från Volleybollandslagen
2021-05-09
Ett rejält snäpp upp i kvalitet sedan lördagsmatchen mot stornationen Nederländerna, men det räckte inte för att välta värdnationen Kroatien. Sveriges volleybollherrar inkasserade andra raka förlusten i EM-kvalet, som nu vänder till Apeldoorn.
 
Nyhet från Volleybollandslagen
2021-05-09
Sveriges volleybolldamer följde upp lördagens triumf mot Ukraina med en ny imponerande insats under söndagen då värdnationen Portugal tvingades kapitulera. Laget har därmed skaffat sig ett starkt utgångsläge inför EM-kvalavslutningen nästa helg.
 
Nyhet från Volleybollandslagen
2021-05-08
Sveriges volleybollherrar hade som väntat tufft mot Nederländerna i lördagens EM-kvalpremiär i Zadar, Kroatien. Matchen var över i tre raka set och nu gäller att ladda om snabbt till söndagens nyckelmatch mot Kroatien.
 
Nyhet från Volleybollandslagen
2021-05-08
Sveriges volleybolldamer drömstartade EM-kvalet på ett imponerande sätt under lördag eftermiddag genom att 3-0-besegra gruppfavoriten Ukraina i Matosinhos, Portugal.
 


Här hittar du resultat, tabeller och nyheter från samtliga divisioner i Svenska Volleybollförbundets seriesystem, från Elitserien till Division 3!

Till Serieportalen!

UTBILDNINGSPORTALEN

Utbildningsportalen är Svensk volleybolls digitala övnings- och kunskapsbank. Upptäck biblioteket av färdiga övningar och träningspass, eller skapa eget material som passar just dig och ditt lag. Registrera dig nu!

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info