Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Helgen 8-9 oktober 2022

Tänk att andra helgen i oktober redan passerat.. Tre ungdomsturneringar arrangerades i Skåne och en grundutbildning för Kidsvolley. Läs mer om volleybollevenemangen här.

Lördag 8 oktober

Level-6 Svart i Svedala

I helgen spelades det ett Level-6 Svart sammandrag i Aggarpshallen i Svedala. Tolv lag från Svedala, Borgen, Kronan och Lund visade på både glädje och fint spel. En härlig stämning i hallen! Medaljerna gick slutligen till Lund, Kronan och Svedala.

Kul är också att alla matcherna sändes på Svedala Volley TV. Så för de familjemedlemmar och vänner som inte kunde ta sig till hallen fanns det möjlighet att följa matcherna på YouTube. 

Nästa sammandrag i Svedala är Level-7 den 22 oktober, som också kommer streamas.
// Linda Svensson, Svedala Volley

Kidsvolley grundkurs i Ängelholm

Utbildningen genomfördes i Kungsgårdshallen med deltagare från såväl Skåne som Småland. Arrangör var EVS i samarbete med SVBF och Skånes VBF.

- "En trevlig mix av före detta spelare, yngre spelare och föräldrar! Alltid trevligt med så intresserade deltagare", hälsar instruktören

 Jonas Brink.

Söndag 9 oktober

Level-5 Grön i Kristianstad


Prispallen Level-5 Grön i Kristianstad 9/10 2022. Foto: KFUM Kristianstad VK

Totalt elva lag från Engelholms Volley, Lunds VK, Åstorps VBK och KFUM Kristianstad VK hade tagit sig till Liviushallen i Kristianstad för spel i Level-5 Grön. De var uppdelade i tre grupper med jämnt spel och rafflande dueller.

I A-slutspelet var det Kristianstads lag 1 som knep förstaplatsen, Åstorps Stjärnor andraplatsen och EVS Team 11 tredjeplatsen. Det var trötta, glada och nöjda spelare som kunde bege sig hemåt vid 15-tiden efter en intensiv dag med mycket volleybollspel.
// Gunilla Thulin, KFUM Kristianstad VK

Level-6 Grön i Lund

Till Fäladshallen i Lund kom det tolv lag från hela Skåne för att delta i Level-6 Grön sammandraget. Det spelades många bra volleybollmatcher under dagen och i slutspelet gick flera av dem till tre set. Till slut tog Åstorps VBK hem guldmedaljerna medan EVS tog både silver och brons.

- "Det är roligt att komma igång med den nya säsongen

", tycker Stefan Sjöström i Lunds VK.

Fler nyheter

Publicerad: 2022-10-12

Senast uppdaterad: 2022-10-12

Visa fler nyheter

Sponsorer