Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Kommande aktiviteter i beachvolley

Visste du att Malmö Beach Cup och Helsingborgs Miniorbeachvolley spelas nu i juni? Dessutom arrangerar Slow Down ungdomsträningar i samband med att Swedish Beach Tour spelas i Åhus. Vill du vara med?

Malmö Beach Cup U16/U18

På söndag 20/6 spelas ungdomstävlingen Malmö Beach Cup U16/U18 i Västra Hamnen! Tävlingen startar kl. 10.00 och just nu finns det flera platser kvar. Malmö Beachvolley Club hälsar att de även tar in sena anmälningar så länge det finns platser kvar.

Miniorbeachvolley Level-4/5 i Helsingborg

Nästa söndag 27/6 är det dags för Miniorbeachvolley i Helsingborg. Anmälan görs här på hemsidan Länk till annan webbplats. av lagets tränare.

Slow Down Beachvolley Festival i Åhus

Vid månadsskiftet juni/juli blir det beachvolley festival under en hel vecka i Åhus, vilket arrangeras av den nya föreningen Slow Down Beachvolleybollklubb - Åhus. Bland annat anordnas ungdomsträningar på förmiddagarna 28 juni - 3 juli, och om man vill går det bra att stanna kvar för att titta på Swedish Beach Tour 1-3 juli efter träningen.

Mer info finns på hemsidan för Slow Down BV Åhus Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., där man också anmäler sig.

Aktiviteter i beachvolley i juli

Självklart finns det också tävlingar och aktiviteter i juli. Titta i Kalendern Länk till annan webbplats. eller Beachkalendern Länk till annan webbplats. för att inte missa vad som planeras i Skåne.

Fler nyheter

Publicerad: 2021-06-14

Senast uppdaterad: 2021-06-14

Visa fler nyheter

Sponsorer