Hoppa till sidans innehåll

Försäkring


Svenska Volleybollförbundet har Euroaccident som licensförsäkringsbolag samt Folksam som täcker de som är involverade i verksamheten utanför spelplanen.

Euroaccidents försäkring

Denna försäkringen gäller för samtliga licensierade spelare samt domare och funktionärer i klubbar anslutna till Svenska Volleybollförbundet.
Att ha sina spelare (oavsett ålder) licensierade är en trygghet i händelse av att det skulle hända någonting under volleyutövandet.

Försäkrade: Samtliga licensierade spelare i klubbar anslutna till Svenska Volleybollförbundet.
Giltighet: Gäller vid olycksfallsskada som drabbar den försäkrade spelaren under deltagande spel, träning samt resor i samband med dessa aktiviteter. En förutsättning är att spelet eller träningen arrangeras av klubben eller förbundet.

 

Försäkringsvillkor
 
Folksams försäkring

För alla de som inte är licensierade gäller RF:s försäkring via Folksam.
Försäkringen gäller för förtroendevalda, ledare, funktionärer, tränare, domare eller andra som utför uppdrag för organisationens räkning.
OBS!  Försäkringen gäller inte för aktiva idrottsutövare, och inte heller för skador som omfattas av LAF (lagen om arbetsskadeförsäkring) eller TFA (trygghetsförsäkring vid arbetsskada). Försäkringen gäller i hela världen.

Grundförsäkringen
Alla föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet (RF) omfattas av Grundförsäkringen. Den innehåller fyra delar, som RF bedömt vara så viktiga att ingen förening kan vara utan dem:

Ansvarsförsäkring
Förmögenhetsbrottsförsäkring
Rättsskyddsförsäkring
Olycksfallsförsäkring för ledare och funktionärer.
Förtroendevalda, ledare, funktionärer, domare och tränare är försäkrade då dessa utför uppdrag åt försäkrad organisation. Försäkringen omfattar även andra som ideellt utför uppdrag åt föreningen, även sådana som inte är medlemmar i föreningen.

Se försäkringsvillkoren (pdf-fil, ca 300 kB)

Kompletteringsförsäkringen
Genom kompletteringsförsäkringen kan byggnader och andra saker som till exempel idrottsmaterial, prissamlingar, kontorsmaterial och datorer försäkras på ett enkelt sätt.

Läs mer på Folksams hemsida

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:52

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info