Hoppa till sidans innehåll

Talanglägret 2020


Varmt välkommen till årets Talangläger!

Du som är född 2002 t o m 2007 och vill ha ut lite mer av din volleyboll har möjlighet att vara med på ett träningsläger vid Svenska Volleybollförbundets Riksträningscentrum i Falköping. Lägret startar lördagen den 13 juni kl. 12.00 och avslutas onsdagen den 17 juni ca kl. 14.00. Obs! I år är lägret 5 dagar istället för 6 dagar och vi har därför sänkt deltagaravgiften till 2 500 kr. Vi kan ta emot max 225 deltagare.

Det kan vara ditt första steg mot en volleybollkarriär. Du behöver inte vara bra nu, huvudsaken är att du tycker volleyboll är kul och vill testa din förmåga tillsammans med jämnåriga kamrater. Många av de blivande stjärnorna på volleybollgymnasiet har startat sin satsning med talanglägret. Under lägret kommer du även att få prova på ett pass beachvolley i vår nya hall.

I deltagaravgiften ingår två träningspass per dag (ett pass ankomst-och avresedag), enkel logi på hårt golv, fyra mål mat om dagen, ett beachvolleypass, bad i Odenbadet samt en lägertröja. När du anmäler dig ska du fylla i vilken storlek du vill ha på tröjan. Betalningsinformation kommer att finnas med i den kallelse vi skickar ut i slutet av maj.

När du gör din anmälan:
- ange fullständigt personnummer
- var noga med att e-postadressen till deltagaren och vårdnadshavaren/ansvarig för betalning blir korrekt. Den kommer att användas för information till deltagare och vårdnadshavare/ansvarig för betalning..
- under "Idrottsorganisation" väljer du din förening i dropplista (Kan vara lite svårt att hitta föreningen eftersom den måste stavas med den officiella stavningen. Hittar du den inte då kan du i stället välja "Annan" och skriva in namnet på din förening).
- tröjstorlekarna är unisex, du kan välja mellan XXL, XL, L, M, S och 152 cl.
- behov av specialkost, allergier och annan info eller önskemål anges under rubriken "Övrigt".

Sista anmälningsdag är 18:e maj! 

Bekräftelse på anmälan skickas till deltagarens e-postadress. Ibland med en fördröjning på ett par timmar.                                   

Välkommen till ett häftigt volleybolläger hälsar personalen på Riksträningscentrum, 
Göran Persson, Robert Söderberg, Alberto Chaparro, Per-Erik Dalqvist, Kathryn Chen och Jeanette Jonsson

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info