Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Så håller vi oss friska när vi tränar

På måndag startar verksamheten på RIG upp igen efter ett långt uppehåll och vi har en stor utmaning framför oss med att se till att vi håller oss friska.

Det kommer krävas att vi är noga med att följa de av folkhälsomyndigheten angivna föreskrifterna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., såväl före, under som efter träning. Alla måste hjälpas åt och ta ett stort eget ansvar för att det ska fungera så bra som möjligt. Vi kommer sprida ut träningarna så gott det går och se till att det inte blir trångt i lokalerna.

Det är givetvis oerhört viktigt att vi håller oss hemma om vi har symptom, även milda.Stanna hemma två dagar efter symptomfrihet. Ingen träning eller match är så viktig att vi får göra avsteg från detta. 

Tvätta händerna ofta eller använd handsprit. Rengör redskapen vi använder, tex. i gymmet, med desinfektionsmedel före och efter användande.

Vi delar självklart inte vattenflaskor eller handdukar. 

Vi håller avstånd från varandra efter bästa förmåga.

Även om årskurs två och tre inledningsvis kommer ha distansundervisning varannan vecka så har rektorerna beslutat att vi får träna även de veckor studierna sker på distans. 

Fler nyheter

Visa fler nyheter

Sponsorer