Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Info Boende Ht -20

Med tanke på rådande omständigheter gällande covid-19 vill vi på RIG att alla elever och föräldrar tar sitt ansvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi vill också att elever undviker besök utifrån för att undvika onödiga kontakter. Föräldrar får besöka eleven men på ett så säkert sätt som möjligt.

Var noga med att stanna hemma och undvika kontakt med andra om du skulle känna dig sjuk, ta kontakt med tränare, bovärd och förälder så fort som möjligt. Vid konstaterad smitta rekommenderas att förälder kommer och hämtar hem sin ungdom snarast. Under tiden innan hemfärd undviker man kontakt med andra, ev kan evakueringsboende bli aktuellt.

Hygien är alltid viktigt och särskilt viktigt i dessa tider. Se till att bara använda din egna handduk på toaletten, blanda inte bestick och tallrikar med varandra, gör rent och snyggt efter dig så är det lättare att hålla smittan på avstånd.

Vi tar detta på största allvar och vill att ni gör detsamma. Nu hjälps vi åt, och att alla tar sitt ansvar för att vi ska hålla oss friska under läsåret och framöver.

Fler nyheter

Visa fler nyheter

Sponsorer