Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Jobba med Svensk volleybolls landslag och talanger

Till Svensk volleybolls Riksträningscentrum (RTC) i Falköping söker vi nu personal som vill vara med och utveckla morgondagens volleyboll- och beachvolleystjärnor.

På RTC arbetar vi övergripande med spelarutvecklingen, landslagsverksamheten och Svensk volleybolls riksidrottsgymnasium (RIG).

Ditt uppdrag är en heltidstjänst i två delar. Den ena delen består i att som instruktör utbilda, förädla och forma de talangfulla RIG-eleverna till fullfjädrade spelare och individer. Den andra delen består i arbete med aktuella utvecklingsprojekt inom ledar- och spelarutveckling, domare, ekonomi, föreningar eller kommunikation.

Du kommer ingå i ett team om cirka tio kollegor, som tillsammans strävar mot målet att Svensk volleyboll i allmänhet och landslagen och RIG-eleverna i synnerhet ska nå sin fulla potential rent sportsligt.

Vi ser att du som söker tjänsten har ett brinnande intresse för volleyboll och/eller beachvolley och att du jobbar ansvarstagande, uppfinningsrikt och med stor energi. Tränarerfarenhet och högskole-/universitetsexamen i Idrottsvetenskap eller motsvarande är meriterande, men inte ett krav. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.

För oss är det viktigt med ömsesidig progress. Svensk volleyboll ska utvecklas med dig, och du ska utvecklas med Svensk volleyboll. Vi tror att du är en framtida stjärna, precis som eleverna du är med och utbildar. Vi kan garantera en spännande arbetsplats med motiverande arbetsuppgifter, kompetenta kollegor och talangfulla spelare som precis som du drivs av passionen för världens bästa idrott.

Vill du bli en av oss? Eller har du ytterligare frågor om tjänsten? Tveka då inte att kontakta RTC:s verksamhetschef Ismo Peltoarvo (ismo.peltoarvo@volleyboll.se - 070-375 88 85).

Kan du inte tillträda den närmsta tiden är du ändå välkommen att anmäla ditt intresse för framtida uppdrag.

SVENSK VOLLEYBOLL - EN DEL AV ETT RIKT LIV
Blickfånget i Svensk volleyboll är en explosiv och spänningsfylld sport med många ansikten. Den är fängslande redan från början och ger dig stor frihet att välja väg efter personliga drivkrafter. Vare sig du vill mäta dig med de bästa eller bara utmana dig själv. Fascinationen handlar om allt ifrån själva spelet till sportunderhållningen och klubbkärleken. Det är även därför Svensk volleyboll attraherar människor med en helhetssyn på sin livsresa. Där ett rikt liv handlar om att hitta en bra balans mellan yrkesval och fritid. En balans som är lättare att hitta med en sund själ i en sund kropp. Det ger energi för ett liv som handlar om att förverkliga sig själv. I ett sådant liv är det naturligt att Svensk volleyboll har utvecklats till en ingrediens som är svår att vara utan.

Fler nyheter

Visa fler nyheter

Sponsorer