Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Nu kan föreningar söka kompensationsstöd för kvartal 4

Mellan 15-26 januari 2021 kan Svenska Volleybollförbundets medlemsföreningar söka kompensationsstöd för ekonomiska förluster på grund av corona under fjärde kvartalet 2020

Regeringen har beslutat om ett stödpaket på 1 miljard kronor för att kompensera idrottsrörelsen till följd av coronapandemin. RF har uppdraget att fördela stödet.

Sök senast 26 januari

Från och med 15 januari till 26 januari till kl 12:00 kan föreningarna söka för ekonomiska förluster för kvartal 4 (2020).

RF:s webbsida om kompensationsstödet Länk till annan webbplats. hittar ni all info som behövs för att kunna ansöka. Där finns bland annat frågor och svar Länk till annan webbplats. och en instruktionsfilm om hur ansökan går till. Länk till annan webbplats.

Idrottsföreningar ansöker om kompensationsstöd inloggade i IdrottOnline under fliken Idrottsmedel. Behöriga att ansöka är de i IdrottOnline angivna rollerna ordförande, kassör och idrottsmedel firmatecknare. För att kunna söka stödet måste föreningen ha förlorade intäkter eller merkostnader på minst 10 000 kronor under perioden 1 oktober till 31 december

Regelverk kompensationsstöd
Länk till annan webbplats.
Vid frågor kontakta kompensation@rfsisu.se

Fler nyheter

Publicerad: 2021-01-12

Senast uppdaterad: 2021-01-12

Visa fler nyheter

Sponsorer