Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Inbjudan till årsmötet 2020

Lördagen den 16 maj kl. 13.00 är det årsmöte i Svenska Volleybollförbundet. Årsmötet hålls digitalt via den webbaserade plattformen Easymeet.

Ramprogram årsmötet
11.00 - 12.50 Registrering och inloggning
13.00 Årsmöte

Representation & anmälan
De föreningar som finns med i röstlängden har rätt att medverka med ett röstberättigat ombud.

För att kunna delta vid årsmötet ska ombudet anmälas till info@volleyboll.se senast den 12 maj kl. 13:00. Anmälan ska innehålla uppgift om namn, föreningstillhörighet och e-postadress dit årsmötets videolänk ska skickas. I anmälan bifogas komplett ifylld fullmakt undertecknad av två ledamöter i föreningens huvudstyrelse eller SDF-styrelsen. Fullmakten finns som pdf i dokumentlistan på årsmötessidan på volleyboll.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Åhörare är välkomna att höra och titta på årsmötet. Anmälan görs till info@volleyboll.se senast senast den 12 maj kl. 13:00. I anmälan ska anges namn, mejladress och föreningstillhörighet.

Den som anmäler sig efter ovan angivna tider kommer ej att beredas plats.

Genomförande
Beakta att årsmötet hålls digitalt. Röstberättigade ombud behöver en dator med internetuppkoppling och headset. För att säkerställa att årsmötet hålls stadgeenligt och effektivt utifrån givna förutsättningar får varje röstberättigat ombud onsdagen den 13 maj information utskickad till sig via e-postadressen som angavs i anmälan. Där informeras om årsmötets formella genomförande samt hur utrustningen ska testas.

Väl mött på årsmötet den 16 maj!

Fler nyheter

Publicerad: 2020-04-27

Senast uppdaterad: 2020-04-27

Visa fler nyheter

Sponsorer