Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Undersökning inför årsmötet 2019

Från onsdagen den 31 oktober till fredagen den 9 november genomför Svenska Volleybollförbundet en undersökning som engagerar samtliga medlemsföreningar.

I strävan efter att öka antalet närvarande medlemsföreningar vid Svenska Volleybollförbundets årsmöten görs en översyn av medlemmarnas förutsättningar att bli röstberättigade i tid.

Enkätundersökningen går ut till samtliga medlemsföreningar inom Svenska Volleybollförbundet. Vi uppmanar alla medlemsföreningar att delta - det handlar om Svensk volleybolls demokrati.

Undersökningen avslutas fredagen den 9 november, kl. 23:59.

Undersökning går ut via mejlinbjudan till de adresser som medlemsföreningarna registrerat i Idrottonline. De föreningar som inte mottagit någon mejlinbjudan ber vi:
1. Uppdatera registrerad mejladress i Idrottonline.
2. Skicka ett mejl till info@volleyboll.se innehållande ny adress samt begäran om att delta i undersökningen.

OM ÅRSMÖTET
Årsmötet är Svenska Volleybollförbundets högst beslutande organ. På årsmötet kan din förening vara med och påverka framtiden för Svensk volleyboll.

För att en förening ska bli röstberättigad till årsmötet krävs att den förser förbundet med protokoll, årsredovisning och revisionsberättelse från föreningens årsmöte. Handlingarna ska vara yngre än 15 månader för att rösträtt ska erhållas. Rösträtten regleras i förbundsstadgarna, paragraf 4, kapitel 3 samt i punkt 4, paragraf 2, kapitel 2. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2018-10-31

Senast uppdaterad: 2018-10-31

Visa fler nyheter

Sponsorer