Hoppa till sidans innehåll

Supportertröjan är här

26 MAR 2015 13:14
En specialdesignad supportertröja i gult och blått finns nu framtagen inför EM-kvalet i maj. Se till att du redan nu lägger din beställning så att du kan vara säker på att ha tröjan på dig på EM-kvalet!
  • Skapad: 26 MAR 2015 13:14

-Vi vill att alla som hejar fram våra landslag ska få möjlighet att känna samhörighet på läktarna och ha en tröja som är avsedd för vår sport. Det här är en tröja som givetvis är användbar oavsett om det är herrarnas EM-kval i maj, eller något av våra andra landslag i volleyboll eller beachvolley som spelar. Det känns riktigt inspirerande och dessutom blev tröjan väldigt fin, säger Annika Collin på Svensk volleyboll.

Bidra till inramningen

Det är första gången på många år som Svensk volleyboll tagit fram en supportertröja.

-Det känns bra att vi tillsammans tagit fram en snygg tröja, som kan bidra till en blå-gul inramning både i Halmstad och på andra platser där våra landslag spelar, säger Gunnar Kärrbrant på Base Sport.

Om tröjan

Tröjan är i funktionsmaterial, 100 % polyester, i färgerna gult, blått och vitt, i Svensk volleybolls grafiska profil. Den kostar 250:- kronor och finns i unisexstorlekarna XS, S, M, L och XL.

Beställ tröjan här 

Tröjan finns i begränsad upplaga, så se till att göra din beställning så fort som möjligt!

#TillsammansmotEM – välkommen till EM-kvalet i Halmstad 31 maj. Herrlandslaget spelar första matchen mot Estland i Tallinn söndag 24 maj kl 15. Kom och heja i din supportertröja!

 

supportertroja bakifrån

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

HUVUDSPONSOR

halmstad

MATCHSPONSOR

easytryck

SOCIALA MEDIER

facebook_ramlinje

VI STÖDER:

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info