Hoppa till sidans innehåll
Magnus Gustafsson

Rutinerat par kommenterar EM-kvalmatch

22 MAJ 2015 15:30
På söndag kl. 15 svensk tid startar den första EM-kvalmatchen, som du ser här på volleyboll.se med Magnus Gustafsson och Torbjörn Johansson som kommentatorer.
  • Skapad: 22 MAJ 2015 15:30

- Det ska bli jättekul att kommentera tillsammans med Magnus. Vi har jobbat ihop tidigare med sändningar och vi har till och med spelat volleyboll i Danderyd i samma lag en gång i tiden, säger Torbjörn Johansson.

Aktiv i volleybollklubbar

Numera är han engagerad som sportchef i Sollentuna VK och har även uppdrag i Bromma och Lidingö. Han kommenterar internationell volleyboll på Eurosport. Magnus Gustafsson har länge arbetat med Volleykanalen och har lång erfarenhet av att kommentera volleyboll.

- Det är en ära att få kommentera en så här stor och viktig landslagsmatch. Jag hoppas på en spännande och jämn match, ungefär som i VM-kvalet i Halmstad för ett par år sedan mot Norge då Sverige vann med 17-15 i femte set, säger Magnus.

Viktigt med bra inledning av matchen

Torbjörn har tidigare jobbat med landslaget när han var sportchef på Svenska Volleybollförbundet. Han ser Estland som klara favoriter, men att Sverige kan ha nytta av att vara underdogs på söndag.

- Det är roligt att vårt landslag har kommit så här långt, med Marcus som draglok, som varit med under hela resan tio år tillbaka. Med de talangfulla yngre spelarna har vi ett bra lag. Jag hoppas att vi är med på servemottagningen från start och har ett bra servetryck, säger han.

"Dela med oss av entusiasm"

Båda har följt landslaget under våren och ser fram emot matchen på söndag.

- Vi ska förmedla ett mervärde till tittarna och förhoppningsvis smittar vi av oss med vår entusiasm så att det blir en bra upplevelse. Det ska bli otroligt roligt, avslutar Magnus Gustafsson.

Här ser du matchen

Torbjörn Johansson webben

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

HUVUDSPONSOR

halmstad

MATCHSPONSOR

easytryck

SOCIALA MEDIER

facebook_ramlinje

VI STÖDER:

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info