Hoppa till sidans innehåll
Foto: Conny Nilsson (onnesfoto.se)

Mot EM-kvalet i Halmstad

12 FEB 2015 14:17
Flera föreningar bjuder in medlemmar och andra för att gemensamt åka till Halmstad och heja fram det svenska herrlandslaget i EM-kvalet. En av klubbarna som ordnar bussresa är Lunds VK.
  • Skapad: 12 FEB 2015 14:17

- Det här är världens möjlighet att både få titta på toppvolleyboll och samtidigt ha en klubbaktivitet. Det ska bli väldigt roligt, säger Stefan Sjöström som är verksamhetsansvarig i Lund.

De har bjudit in sina drygt 400 medlemmar att följa med på resan för att tillsammans se matchen. Tidpunkten, den 31 maj, är också bra eftersom volleybollsäsongen är avslutad och därmed krockar inte kvalmatchen med andra aktiviteter.

”Hoppas fler gör samma sak”

- Det här har alla goda ingredienser samlade, där vi gör en rolig aktivitet tillsammans och får möjlighet att uppleva Sverige gå till EM. Det har inte hänt på över 20 år, så det är dags att passa på nu. Jag hoppas fler föreningar gör samma sak, avslutar Stefan Sjöström i Lunds VK. 

Köp biljetter

Vill du också komma till Halmstad den 31 maj? Biljetter köper du på Tickster

Barn upp till tolv år går in gratis, observera att även de behöver plocka ut en gratisbiljett, även dessa bokas på Tickster

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

HUVUDSPONSOR

halmstad

MATCHSPONSOR

easytryck

SOCIALA MEDIER

facebook_ramlinje

VI STÖDER:

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info