Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Intresserad av att vara en i distriktslaget

Nu är det dags att samla ihop våra just nu bästa fjortonåringar till att representera Västsvenska på DistriktsSlaget i Katrineholm 5-6 januari 2013. I första hand är det spelare födda 1998 som är aktuella men 99:or som bedöms ha möjlighet att platsa i lagen är också välkomna till uttagningen.

Läs mer

Utbildning beachvolleytränare steg 2

Steg 2 kurs genomförs i Göteborgs nya landmärke, Beach Center. Fullt fokus under två dagar då Isak Hermansson kommer att drilla de ambitiösa tränarna. I kursen ingår fördjupad insikt i teknik och taktik samt ledarskap och inte minst träningsmetodik. Kursen innehåller 19 utbildningstimmar varav de flesta timmarna är praktisk handledning. Lunch ingår under båda dagarna

Läs mer

Kidsvolleycup för 01-06:or i Habo lördag 17 november!

Välkommen på en stor Kidsvolleycup i Habo Sporthall lördag 17 november. Vi har tillgång till två hallar, Habo Wolley räknar med att ställa upp med 8-12 egna lag i turneringen och vi har egna lag i alla klasser.

Läs mer

Volley 2000 tävling Tuve

Den 25 november arrangerar Tuve Volley 2000 i Tuvehallen.

Läs mer

Västsvenska Serien åker till Tuve

Lördagen den 10 november bjuder Tuve in till säsongens andra sammandrag i VSS

Läs mer

Vill du ha Västsvenska VBF:s nyhetsbrev i inboxen på din mail?

Västsvenska VBF:s nyhetsbrev är till för dig som är nyfiken på vad som händer i distriktet. Vill du ha Nyhetsbrevet direkt till din mail? Anmäl dig här

Läs mer

Har ni Sveriges bästa idrottsledare i din klubb

Ta chansen att uppmärksamma någon ledare i din närhet som du tycker är värd priset! Vi söker ledare som har ett stort hjärta, engagemang och fyller andra med energi. Det är alltså inte de idrottsliga framgångarna som är viktigast när vi utser vinnarna. Du kan föreslå dina kandidater fram till den 15/1-2013. Därefter kommer vi plocka ut ett antal kandidater och presentera på webbplatsen. Det slutgiltiga valet gör juryn i mars.

Läs mer
Västsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |