Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte

18 SEP 2019 10:55
Den 28:e Juni, hölls 2019 års årsmöte i västsvenska volleybollförbundet.
  • Skapad: 18 SEP 2019 10:55

I IFK Göteborgs konferensrum i Prioritet Serneke arena i Göteborg möttes representanter för 7 föreningar och delar av det gågna årets styrelse upp. Årsmötet var som årsmöten brukar vara, en hel del formalia kring det gågna året. Årsmötet beviljade den sittande styrelsen ansvarsfrihet för att nämna någon av de viktigare formella belsuten. Årsmötesprotokollet kommer inom kort att publiceras här på västsvenskas hemsida så att alla kan se samtliga beslut. 

Styrelsens sammansättning förändrades en hel del. Flera ledarmöter gjorde sitt sista år och vi avtackar inte mindre än 4 ledamöter i och med årets årsmöte.

Robin Ryrholm

Rebecka Holmström

Sofie Sjöberg 

Oscar Hult

Västsvenskas alla föreningar riktar ett stort tack till de avgående för deras idella engagemang under sin tid i styrelsen. Robin var på plats under mötet och avtackades med en blomma. Övriga avgående kommer också att uppmärksammas med en liten gåva. 

Nyinvald i styrelsen är Markus Lampio, aktiv i Uddevalla Beachvolleyclub och Trollhättans VBK. Markus har tidigare erfarenhet som ansvarig för disktrikslag och annat arbete för distriktet och blir med sin erfarenhet och starka engagemang ett bra tillskott i en för året lite mindre styrelse.

Till Ordförande omvaldes sittande ordförande Henrik Samuelsson från Göteborg

Marica Hall från Göteborg och Jens Persson från Habo gör sina år 2 som ledarmöter.

Skribent: Joakim Jannesson
E-post: Adressen Gömd

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info