Hoppa till sidans innehåll

Vi önskar sju nya distriktsdomare lycka till i sina nya domaruppdrag

18 DEC 2014 10:07
På luciamorgonen satte sig sju personer runt ett konferensrum i Falköping för att starta sin utbildning till distriktsdomare. Utbildningen leddes av elitdomaren Jonathan Salin.
  • Skapad: 18 DEC 2014 10:07

Från klockan nio till strax efter klockan sju på kvällen grillades de i allt man behöver för att få den teoretiska grunden till domaruppdraget. Dagen upplevdes som tuff men var mycket inspirerande och gav en mycket god grund för det teoretiska provet som genomfördes kl 08 på morgon dagen efter.

Teoretiska testet

När det teoretiska testet var färdigt fick deltagarna utföra praktiska prov. Dessa genomfördes i samband med att VSS omgång 4 hölls i Ållebergshallen i Falköping. Deltagarna skulle agera både förste- och andredomare samt skriva matchprotokoll. När Jonathans bedömning var färdig stod det klart att sju stycken nya distriktsdomare utsetts. Ett mycket välbehövligt tillskott i den alldeles för lilla domarkåren. Arrangörsklubben Falköpings Volleybollklubb stod för fyra deltagare och Habo, Jönköping och Trollhättan stod för en deltagare var. 

Nästa Utbildningstillfälle

Vi håller på och jobbar fram en utbildningsplan för 2015 och har ett preliminärt datum för nästa distriktsdomarutbildning den 18-19 april. Varmt välkommen med din anmälan till den utbildningen via utbildningskalendern. Det är där du hittar den när alla detaljer är på plats. 

Skribent: Annika Hermansson
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info