Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Västsvenska VBF styrelse möter andra distriktsstyrelser

11 JAN 2013 10:41
I samband med helgens GP och DistriktsSlag i Katrineholm arrangerades en Distriktsträff där ledamöter från Sveriges åtta distrikt träffades. Västsvenskas styrelse var representerad och tog del av vad som är på gång inom Svensk volleyboll samt goda exempel på hur de andra distrikten i Sverige arbetar.
  • Skapad: 11 JAN 2013 10:41

Distriktskonferensen startade på fredagkvällen med mingel. Där styrelseledarmöterna i de åtta distrikten direkt började samtala om volleyboll i olka former. Under lördagen var konferensen uppdelad i olika information- och seminarie pass. Thomas Rydberg, Sebastian Lenholm och Ilkka Räissänen var på plats från styrelsen. Valberedaren Jerry Dammvik fanns också på plats. Jonas och Anders
Deltagarna fick ta del av bland annat "på gång i Svensk volleyboll" där GS Bengt Wicksell rappoterade vad som är på g. Bengt föredrog också ett ekonomipass som tog upp olika intäkter och kostnader i Svensk volleyboll. Under eftermiddagen fick deltagarna möjlighet att välja olika seminarier så som rekrytering, utbildning, tävling, kommunikation, valberedningsarbete och din roll som ordförande. utbildning seminarie

Thomas Rydberg Ordförande för västsvenska VBF tycker att helgen var givande och säger att: -Jag tycker faktiskt att detta var den mest givande konferensen hittills. Då tänker jag både på innehåll och volleyboll. De spontana mingel som uppstår är värdefulla. Miljön som sådan ger också möjlighet till utbyte med vitt skilda personer.

 

Syftet med distriktsträffen var att ledamöterna skulle få möjligheten att utbyta erfarenheter, nätverka och tillsammans utveckla våra distrikt ytterligare.

Tidigare har distriktens ledamöter träffats i samband med årsmötet i Skövde i våras och under Beachtourfinalen i Halmstad i augusti 2012.

Nästa träff planeras nu i samband med EM i Köpenhamn i höst

Skribent: Annika Hermansson

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info