Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Ungdomsläger, förberedande distriktslagsuttagning

08 SEP 2014 00:00
Västsvenska har i samarbete med Habo Volley skapat ett ungdomsläger som är förberedande inför distriktslaguttagningarna senare i höst. Det är fritt för alla i rätt åldersspann att anmäla sig till lägret.
  • Skapad: 08 SEP 2014 00:00

Habo Wolley bjuder i år in till läger för distriktets ungdomar födda år 2000-2002. Det är öppet för alla oavsett nivå och det är en första chans att få visa upp sig inför uttagningar till våra distriktslag som kommer gå av stapeln senare i höst.  Lägret börjar klockan 11.00 lördagen 27e september med en samling i Habo missionskyrka på Munkvägen 27, där ungdomarna också kommer att bo tillsammans med ett antal ledare.  Sista träningen är klockan 17.00 söndagen 28e september så man kan boka tågbiljett för hemresa från cirka klockan 18.00.
Lunch och middag kommer serveras på restaurang medan frukost kommer ätas på boendet. Glöm ej att meddela eventuella allergier. Då ingen mat kommer serveras före första träningen förväntar vi oss att ungdomarna kommer mätta, att ta med lite färdkost kan vara en fördel.

Boende, hall och restaurang ligger i en triangel med cirka en kilometers avstånd mellan respektive enhet, så ta med regnkläder och ordentliga skor eftersom vi kommer gå dessa sträckor. Logi är av modell hårt golv så medtag egen madrass samt sängkläder inkl. kudde och täcke.  I övrigt gäller vanlig packning med träningskläder, ombyten, necessär etc.

Ungdomarna kommer träna fyra pass, killar och tjejer för sig i Alléhallen som ligger på Kråkerydsvägen 4A. Hallen har fyra tvärplaner men det finns ingen läktare, däremot finns det bänkar vid sidan ifall man som förälder vill komma och kolla på någon träning.

Anmälan görs på följande länk: https://docs.google.com/forms/d/1Z4e4CPhsCSzJPpyEdNB9R13Ruu4TggAhK4bjvtGglDI/viewform?usp=send_form

 

Anmälan kan också göras över mail eller telefon, se kontaktuppgifter nedan. Anmälan bekräftas på mail direkt efter att lägeravgiften om 400kr är betald till bankgiro 5042-8556. Märk betalning med deltagarens för- och efternamn samt klubb.

Hoppas ni vill vara med!

Vid frågor, kontakta:
Arvid Haag
0701495567
This is a mailto link

Skribent: Annika Hermansson
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info