Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Redovisa dina SISU aktiviteter

18 DEC 2014 13:15
SISU Idrottsutbildarna är Idrottens egets studieförbund. För att de ännu bättre ska kunna hjälpa din förening med er utbildning vill vi att ni varje år rapporterar in vilka SISU-aktiviteter ni har haft under året.
  • Skapad: 18 DEC 2014 13:15

Vad är en lärgrupp? 

En lärgrupp är vad vi kallar det när minst tre personer tillsammans utvecklar er själva och er förening. Det kan till exempel vara utbildning för er styrelse eller era ledare, när några i föreningen sitter och planerar för framtiden eller när ni samlar era aktiva för att prata om hur man äter bäst för att må och träna bättre.

Vad ger det er?
Men vad får ni tillbaka om ni rapporterar in det här till oss då? Jo, då kan SISU till exempel komma ut till er och med hjälp av Idrotten Vill se vilka värderingar ni vill ska spegla er förening. Eller så hälsar vi på när ni har styrelsemöte och funderar tillsammans med er på hur ni vill stärka er förening.

Rapportera gärna digitalt
Det enklaste sättet är att rapportera in er verksamhet är via idrott online men det går såklart också bra att lämna in era listor i pappersform. Vid frågor kan du ringa eller skicka ett mail till din SISU-kontakt.

 

Antingen tillhör du SISU Västergötland eller SISU Väst 

Såhär har Falköpings VK samarbetat med SISU under året

Skribent: Annika Hermansson
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info