Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Nya möjligheter till Idrottslyft 2015

18 DEC 2014 12:20
Från och med 1 januari finns det nya medel och möjligheter för din förening att söka medel från Idrottslyftet. Svensk volleyboll prioriterar under 2015 utbildning av ledare, domare samt området Kidsvolley.
  • Skapad: 18 DEC 2014 12:20

Svensk volleyboll prioriterar under 2015 utveckling och utbildning av våra ledare för att behålla våra spelare i verksamheten samt området Kidsvolley för att vi ska bli flera spelare. Dessutom finns det möjlighet att ansöka om medel för "fria projekt". Förutom medel från Svensk volleyboll kan din förening söka medel från DF och SISU Idrottsutbildarna.
Läs mer om Idrottslyftets möjligheter från Svensk volleyboll 2015

Goda Exempel
Eneryda Volley sökte och fick idrottslyft för att se på damernas EM-kval i volleyboll i maj 2014. Ett 20-tal ungdomar satte sig i en buss och åkte till Halmstad för att se på matcherna Sverige-Lettland och Norge-Georgien.- En bra resa både som inspiration och teambuilding, säger Boo Johansson, Eneryda Volley. Boo Johansson är ordförande i föreningen och en av de som ligger bakom resan till Halmstad. Målet var att lagen som åkte, tjejer U15 & U17, skulle bli tightare som grupp men också lära sig något på resan. I bussen ner gick de igenom SISU:s diskussionskort och under den andra matchen, mellan Norge och Georgien, så fick tjejerna några enklare analysuppgifter. - Den här gången gjorde idrottslyftet så att resan till Halmstad och entrébiljetter till matchen blev helt gratis för tjejerna, säger Boo Johansson.
Läs fler goda exempel 

Skribent: Hanna Wigertz Andersson
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info