Hoppa till sidans innehåll

Lyckad ungdomssatsning gav pris.

25 NOV 2013 11:00
Kungälv Volleys satsning på Kids & Volley Bompa går riktigt bra, grupperna växer för varje träning. Vi har idag 12 aktiva Kidsvolley spelare och lika många i Bompa och det är vi riktigt nöjda med tanke på att det är en helt ny spelform som få känner till i kommunen. Vi har också väldigt starka klubbar i både handboll och innebandy som vill attrahera barn i samma ålder och har träningstider samtidigt som vår Kidsgrupp. Vi har gjort våra försök att samordna detta utan och lyckas säger Per Ramnemark en av entusiasterna i klubben.
  • Skapad: 25 NOV 2013 11:00

Inför nästa säsong hoppas vi på att kunna starta upp nya grupper både genom att slussa in Bompa spelare samt ta in nya barn och då borde det bli aktuellt att lära upp fler tränare. Vi hade också som ambition att vid utbildningen vi hade i Kungälv få med idrottslärare utan och lyckas då den låg i deras semesterperiod, så detta är något vi vill hitta bättre tid för.

 

För denna arbetsinsats och  satsning har vi blivit uppmärksammade av kommunen. Vi har blivit tilldelade ett stipendie från utvecklingspartiet i Kungälv där vi blev den satsning dom valde i konkurrens med 16 standra  sökande lokala idrottsföreningar. Det känns såklart väldigt roligt avslutar Per Ramnemark.

 

Läs mer om kungälvs satsning

 

Skribent: Annika Hermansson
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info