Hoppa till sidans innehåll

Kul med volleyboll!

25 FEB 2014 14:00
Vill du vara med och skapa goda förutsättningar för fler tjejer, killar, unga, gamla ska få spela volleyboll och beachvolley. Vi är sju stycken som är engagerade, glada och passionerade vår idrott som jobbar för att just volleybollen i vårt distrikt ska få utvecklas och växa med sunda värderingar på alla nivåer. Vi har kidsvolley, distriktslaget, volleyboll, beachvolley och utbildning som några av våra viktigaste ingredienser.
  • Skapad: 25 FEB 2014 14:00

Västsvenska volleybollförbundet jobbar målinriktat med att förverkliga Svensk Volleybolls vision om att vara landets mest offensiva och expansiva idrott. Vi har kommit en bra bit på väg vi har föreningar i distriktet som växer med kidsvolleyn som främsta metod för rekrytering. Så gott som varje helg arrangeras turneringar med överfulla idrottshallar med entusiastiska barn, ungdomar och vuxna.


Vi behöver bli fler i distriktsorganisationen för att kunna förverkliga våra drömmar och visioner. Du får gärna engagera dig på den nivå som passar dig. Vi ska göra vad vi kan för att det ska kännas meningsfullt och roligt! Du kan till exempel:

  • Vara med i vår styrelse som har moderna mötesformer. På ett år har vi 4 effektiva och välplanerade telefonmöten plus fyra fysiska möten samt en arbetshelg som genomsyras av kreativa och visionära idéer. De ledamöter som vill och kan deltar även på våra inspirerande mötesplatser med föreningarna.
  • Vara en del av distriktslagets arbete.  
  • Tipsa oss om och sprida glada nyheter, artiklar och bilder i sociala medier.
  • Skapa nätverk för unga aktiva ledare och spelare som kan spela in fräscha idéer på oss i styrelsen.

Blir du nyfiken, ja vi har säkert något som passar dig och vi är öppna för nya som gamla idéer. Tvekar du, så ber vi dig i vilket fall om en tjänst. Dela och sprid detta vidare - en god gärning som vi tackar för. Kontakta oss via mail This is a mailto link

 

 

 

 

Skribent: Annika Hermansson
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info