Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Anders Robertsson Knallecupen, Artikel från Borås tidning den 15/9

Knallecupen, mer än bara volleyboll

16 SEP 2014 12:20
Ordförande för Västsvenska VBF reflekterar över helgens Knallecup i Borås. Många Lag provar nya konstellationer, använder tillfället till att testa nya spelare, få matchträning eller deltar för att det är kul att spela Volleyboll.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:31

-Knallecupen ger tillfället att träffas kring Volleybollen. Det är en arena för Volleybollsverige, med några Norska och Danska inslag. Här träffas nya och gamla partners som hejar på varandra eller kanske till och med spelar med eller mot varandra. Gamla lagkamrater ses igen, byter ut sig och berättar om nya erfarenheter. Gamla rivaler får åter mötas på planen. Säger Kevin Wasserfaller.

Utveckling

Föräldrar som stötta sina barn är på plats, vissa har åkt tiotals mil för att heja fram och se den utvecklingen barnen har gjort utanför hemmet. Kompisar möts, tränare
gläds åt den framgång och utveckling som deras spelare har gjort efter att man lämnat rodret till någon annan eller efter att spelare försökt hitta sin lycka någon annanstans. Alla dessa människor samlas kring Volleybollen en helg som denna för att dela deras glädje och engagemang i denna fantastiska sport.

Socialt evenemang

För mig själv så har jag träffat största delen av Västsvenska styrelsen, gamla
lagkamrater, vänner och spelare som har gått vidare från ungdomsvolleybollen
och tagit nästa steg i sin utveckling mot att bli en bra volleybollspelare på RIG. Det är helger som dessa som gör att jag gillar Volleybollen än lite mer än i vanliga fall avslutar Kevin Wasserfaller som inte bara är spelare utan också tränare, styrelsemedlem, Volleybollare och ordförande i Västsvenska Volleybollförbundet.

 

 

 

Skribent: Annika Hermansson
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info